Hledam skoleni na kesovani ve stylu VV

Ahojte,
jelikoz je mezi nami nejmenovany kacer ( VV ) jenz dava nekolik desitek tezkych kesi denne, rad bych touto cestou pozadal jeho ci nekoho kdo kesuje snim, jestli neporada SKOLENI v kesovani.

Docela bych se rad tohoto skoleni zucastnil.
Preci jen naplanovat trasy multin, lustit 5* mysterky ci zdolavat tereny na to clovek musi byt opravdu MACHR.
Naplanovat vykesovani jednoho mesta ktere mistni clovek dela hooodne dlouho je opravdu PARADNI PRIPRAVA.
Takze pokud nekdo vite o nejakem takovem skoleni kde mladeho kacera toto nauci, sem stim.

Dekuji prevelice :smiley:

Až jednou bude WBFS event mohli bysme velkovezíra pozvat jako čestného hosta a požádat ho o přednášku.

Jinak na školení se hlásím! Domácí příprava mě zatím moc nejde. I praktický zácvik v terénu by se mi hodil, rád bych taky uměl takhle parádně kešovat.

Takové školení bych si taky s dovolením dal. Musel to být úžasný pohled, jak VV ve společnosti B proletěli všechny stage Zapomenuté pevnosti v HK. No máme se pořád co učit.
Čím to je, že předchozí vlákno s tímto tématem bylo tak vkusně zameteno pod stůl?

Taky bych se rád poučil.
Sice jsem už nějaké to BF taky dal, ale tyhle BBF (Brutal BF), nebo VBF (Very BF), nebo snad VVBF (VelkoV… BF) to je přeci jen něco jiného. Ta efektivita. Ta rychlost. Mohl by nás určitě leccos naučit, jak se to dělá v těch velkoměstech…

Nebylo by jednodušší sehnat školení na metodu HBF (Hacker BF) ;), připadá mi to náramně podobné. :o:D

Copak to, ale odlovit DOSTIHnete ho bez dostizení TB železnikuv duch to je kumšt.
Taky se hlásím na školení.

GCkod?

Na tohle téma nemám smajlíka který by dostatečně vyjádřil můj názor a psát se mi nechce.

[cache]GC1F28T[/cache]
Akorat, ze Blogi ten TB potkal 6.7.09, takze zde to je OK.

A neni lepsi jit sam lovit, nez resit blbosti furt dokola?

Jdi příkladem…a neruš.:smiley:

Takze pratele,

ja od jiste doby toto forum moc nesleduju, protoze tema a uroven jednotlivych prispevku mi za muj cas vetsinou nestoji, ale vypada to, ze dokud tady k tomu vsemu nenapisu nejaky svuj komentar, budou mit nekteri jedinci neustale potrebu zakladat dalsi a dalsi nesmyslna vlakna… Vezmu to tedy poporade.

1. Mnozi si asi nevsimli, ze nedavny kombajn v Pardubich a Hradci probehl 15. a 17. listopadu, cili ve dvou ruznych dnech - nedele a statni svatek, takze ulice byly vylidnene a posbirat 50 kousku za den opravdu zas takovy vykon neni. Vychazelo to na nejake 3 kese za hodinu. Kdyz jedu na opravdovy kombajn (Anglie, Nemecko atd), prumer je kolem 8-9 na hodinu, pak se da zvladnout i tech 100 (reaguji timto na pochybnosti v jinem vlaknu), ovsem nesmi vam vadit ujit pesky 55 km po zablacenych polnich cestach…

2. Jit 10 hodinovych multin po sobe opravdu zabere 10 hodin. Jit je ale vsechny najednou, kdyz se stage prolinaji a jsou leckdy par metru od sebe, nezabere ani polovinu casu, a to jeste cestou muzete sbirat tradicky nebo finalky vylustenych mysterek.

3. Logovani - ano, tady asi maji stezovatele castecne pravdu. Mohl jsem se vice v lozich rozepsat. Ovsem pro me je kriticka hranice cca 30-40 kesi denne, pak uz mi to dost splyva a uprimne - az na par vyjimek vypadaji mestske kese hodne podobne. Je paradoxni, ze muj univerzalni log nepobouril ani tak autory odlovenych kesi (tem par co se ozvali jsem odpovedel a nekdy i nabidl editaci logu), ale nezucastnene mistni kacery. Vzdycky jsem mel za to, ze kese delaji autori pro potechu kaceru, ale vypada to, ze nekde se kese delaji spis pro potechu tech, co maji kes na watchlistu. Pardon, priste se polepsim.

4. Kdysi hodne davno se tu resila podobna akce jinych kaceru (1-2.2.2008) v souvislosti s jakymsi xls souborem s finalkama. Kdyz se ve vsem tak stourate, urcite jste si spocitali, ze tato skupina odlovila tehdy necelych 50 mysterek a multin a ze z techto 50 jsme my ted v listopadu odlovili jen pouhych 8!. Co to znamena? Ze i kdyby teoreticky ten soubor existoval, a oni sli podle nej, tak ke me se urcite nedostal. Proc bych jinak vynechaval zbylych 42 finalek, ze…

Co rici zaverem? Tem, kteri si stezuji, ze mi rychle pribyvaji body (nebo ze je dokonce predbiham ve statistikach), tak zejmena tem doporucuju prestat se zabyvat zkoumanim toho, kdo kde co a jak loguje, prestat vymyslet ruzne konspirativni teorie a misto toho vyrazit ven na krabicky. Ony ty body totiz uplne zadarmo nejsou, abych se dostal na soucasne skore, stravil jsem napr. jen za posledni rok na kesich 314/365 dnu a procestoval 44 kraju v 16 zemich - cili opravdu jsem tomu venoval temer veskery svuj cas a i nemale financni prostredky. Na vsech zalogovanych kesich jsem fyzicky byl a to i vcetne treba virtualek, ktere si tady spousta kaceru bez okolku loguje z domova. Geocaching nedelam pouze pro body, ale proste proto, ze me hledani krabicek bavi a vazne by me nenapadlo na nekoho ukazovat nebo mu vnucovat svoji predstavu o tom jak a kolik toho za den je vhodne najit ci co psat a nepsat do logu. Je to porad jenom hra, tak si ji hrajte v ramci pravidel Groundspeaku jak chcete a stejne tak to budu delat ja. Koncim a jdu ven na kese :wink:

Taky už mi tady začíná chybět něco jako palec nahoru nebo tento příspěvek se mi líbí:)

takže přátelé…děkuji Velkému Vezírovi za jeho vřelá soudružská slova…
Ale čím to asi je, že tomu tak nějak nevěřím?
Že by to bylo tím, že jsem si řadu těch jeho "pohodových" záležitostí poctivě odlovil, a vím, že to nejsou ani u některých mysterek s vyluštěnou finálkou záležitosti na 5 minut (ba ani na 20, i když máte automobil)? …et cetera…
Má snad VV osobní teleportační zařízení? Já ho chci taky!

Drzim Vezirovi palce, at ten boj s vetrnymi mlyny ustoji. A napsal to moc hezky

A nechceš už s tím prudit někde jinde?
Je to popravdě řečeno už dost otravné.

Vážení přátelé, ještě chvíli a dopadne to jako předchozí vlákno. Pokud máte nějaké pochybnosti a důkazy o podvodném logování a způsobuje vám to nějaké nepřekonatelné problémy, kontaktujte ownery příslušných keší a požádejte je o smazání příslušných logů. Nechápu, proč o tom vedete dokolečka nesmyslné debaty tady.

Slava, VV nam toho moc neojasnil, ale je dobre, ze se vyjadril. Kazdopadne mame smulu, skoleni nebude :frowning: Holt se musime vice snazit.

To bylo asi na mne :wink: Tak to abych vazne vyrazil do terenu, vyhledal prislusne GeoVVVozidlo a hodil pod kola par hrebiku, jinak ho nepribrzdim. Ach, zase se klidny spanek jen tak nedostavi :frowning:

Vzdyt od toho je preci verejne forum, aby se debatilo napric krajem. S kazdym se u pivka jen tak nestretnem a do eventu to nepocka. Ale klidne odstrel cele forum, nic tak hrozneho se nestane.

Jako promiň, ale vlákna o desítkách příspěvků založených na tom, že má někdo hodně nálezů a i těžké kešky loguje "nalezeno v pohodě" s následným obviňování bez důkazů už hraničí s demencí. Jestli chceš náhradu za blábolení v hospodě, tak si najdi nějaký chat a netahej to sem.

VSA: co se me napriklad tyce, tak osobne by me vic uspokojila debata nad kapacitou AA clanku nebo export do SQL, nez resit kdo si kolik nakombajnoval kesi. A pokud te to opravdu tak tankuje, tak cas misto psani opravdu venuj odlovu a treba ho dostihnes nebo i predezenes.