Hledám společnost - drsnokeše v Děčíně a okolí

Hledám společnost na drsnokeše v Děčíně - Eset, Zlomená voda, Dum spiro, spero, Kamenná tvář. Viděl bych to na některý víkend. Co se týče posledních dvou jmenovaných, tam bych spíš byl jako přívažek či vyžírka - nikdy jsem neslaňoval a nemám ani potřebnou výbavu, nicméně tyto kešky mne lákají, tak bych je rád zkusil v doprovodu někoho zkušenějšího.

Omlouvám se, že jsem to prsknul do nesprávné skupiny a dovoluji si poprosit adminy, aby to hodili do skupiny Hledám společnost. Děkuji.

Se slanovanim nepomuzu, ale jinak bych se taky pridal

Klidně, dej vědět, vercajk mám…

Poptej se Snězky jak se mu líbilo v jeskyni

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=6b280bff-7a19-4de8-b137-610ac9e07b2c

Pokud by to šlo, klidně bych se přidala na Eset a Zlomenou vodu, taky už se tam nějaký čas chystáme. Co se týče zbylých dvou, bohužel taky horolezecké zkušenosti nemám, takže bych asi nápomocná moc nebyla :smiley:

zalezi na terminu, ale jako rodila Decinacka bych se rada pridala alespon na Eset a Zlomenou vodu - zkusenost s podzemim uz prece jenom mam :smiley: Kamennou tvar bych MOZNA jeste zvladla, ale radsi se ji vzdam (stejne jako Domu spiro,spero) protoze jsem naposled lezla buh vi kdy

Eset a Zlomená voda, jinak asi nic nejsem lezúň :wink: Jakej termín ???

Příjdu se na vás podívat :smiley:

Ze by skodolibost? :wink:

Mimochodem - skoda ze ses neprisel podivat ve stredu. Byla to parada a pohoda (i ty bys to urcite zmakl, mozna nekde se skripenim zubu, ale mozna ani to ne).

Koukám že zájemců je dost, ale jakej datum a čas ?

Ahoj všichni,

co tedy třeba příští víkend (to jest 23. nebo 24. května)? Tenhle víkend bohužel budu mít práci. Když tak mi napište přes profil, sraz bych viděl u jedné z nich někdy v dopoledních hodinách (devátá nebo desátá).

Jo, a mimochodem - tenhle víkend jsem zkusil sólo Eset - skončilo to DNF a koupačkou pod vodopádem (viz můj log), takže jsem na to nažhavenej ještě víc :smiley:

Sutech: Odkudpak se na nás přijdeš podívat? Tuším, ale nechci spoilovat…

No tak pokud by to bylo příští týden, tak bohužel nepříjdu - mám 25.5. státnice. :frowning:
K tvému logu - bodejď by ses nekoupal, když lezeš tam, kam nemáš :smiley: Ale přiznám se, že jsem uvažoval, že to tam dám :wink:

Sutech: neber to jako urážku, ale na Tvůj vzkaz:

"bodejď by ses nekoupal, když lezeš tam, kam nemáš :slight_smile: Ale přiznám se, že jsem uvažoval, že to tam dám :-)"

odpovídám jedním slovem: PREVÍTE! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Jinak držím palce u státnic - předpokládám, že je to občan, obchod, trest a správa - a přeji slušnou komisi.
Osobně jsem sice státnil ještě postaru (občan obchod trest v jednom dni - Winterová, Pelikánová, Vanduchová, za postupku - 1,2,3, správa, ústava, mezináro, finance o rok a půl později - Pomahač, Pavlíček, Šturma, Borovička), nebyla to brnkárna, ale taky jsem o udělal.

Za přání děkuji, čeká mě momenálně občan a obchod, na podzim trest a správa. :), ale ve slušnou komisi nedoufám :smiley:
Jinak pokud po státnici neskočím do Bazénu (zasvěcení vědí :D), tak pro Děčíňáky a okolí udělám nějaké eventy, abychom se všichni sešli, když se tak pěkně rozrůstáme :slight_smile:

Tak ať Ti to vyjde a nemusíš tam po dvacáté šesté!!! :D:D:D

tak pristi vikend taky nemuzu, zustavam v Pze :frowning: mohla bych leda ten vikend 29.-31.5., ale co se da delat…at vam to vyjde :wink:

Tak pokud by se to na příští týden nějak dohodlo, klidně bych se nenápadně přidala :smiley: Ještě ale uvidím, mám jet taktéž 23.5. do Plzně, takže čert ví, jak to ještě všechno bude.

U mě by to šlo po oba termíny, po tom pozdějšim sice budu mezi nočníma, ale proč ne :slight_smile:

Ahoj všem,

co tedy v neděli v 10.00 na startovních souřadnicích ESETu? Pošlete mi buď zprávu přes profil anebo prostě přijďte - já tam budu a podle toho, kdo přijde, se uvidí, co dál.

Už tuto neděli ???

Ano, už tuto neděli. Vím, že jsem hodil upozornění docela pozdě, tak tam v deset budu a buď někdo přijde nebo taky ne…

Vzhledem k tomu, že se mi trochu uvolnilo během příštího víkendu, pokud nevyjde zítřek, je možná taky příští neděle.