Hledám společnost: GC26DE5 (5/3,5 u Zittau / Žitavy), 1.5.

Rád bych odlovil [cache]GC26DE5[/cache] = multina v bývalý elektrárně, ale samotnýmu se mi tam moc nechce. Najde se nějaký spolupokušitel?

1. května odpoledne / navečer, krom vlastního odlovu této nabízím v případě potřeby dovoz z nějakého rozumného místa a po akci odvoz do Liberce nebo něco takového.

Dále zastávku na [cache]GC20KK4[/cache] a případně nějaké další podobné chuťovky. Teda, pokud bude čas a chuť, FTFkař tu elektrárnu prý (dle logu) lovil 5 hodin :wink:

Coz o to, ja bych jel. Ale netusim co bude zitra odpoledne, natoz 1.5.

Moje koleno je v p…li, tak jen přeju hodně štěstí.

Ahoj, možná se přidáme s geokolegou ventil84, dnes jsem s ním o tom po tel. mluvil, a tak zítra až s ním budu osobně budu vědět víc … dám určo vědět do Liberce pro nás není problém se dostat …

Proč zrovna 1.5.? :frowning: To budu s georobotkem cinkat ve vozovně s tramvajema… Jinak v této oblasti lovím moc rád - 21 úlovků v Horní Lužici.

Protože 1.5. budu na Žitavsku na orienťáku. Ale teď zjišťuju, že na tuhle vypečenost (FTFkaři trvala 5 hodin) asi fakt nemám čas :frowning:

Kdyby náhodou, dej vědět. Čas i chuť bych měl. Jen mám problém s dojezdem na místo, nemám ještě malý techničák. Jsem schopný dopravit se do Hrádku nebo prostě před hranice. Nechci riskovat kontrolu v Německu na náhradní. V tom případě bych využil nabídky na přepravu.