Hledám společnost na Bludičku

Ahoj, hledám společnost na Bludičku [cache]GC17NE4[/cache]. Pokud by měl někdo zájem, plánuji odpoledne tak v sedm být na místě, odlovit blízké [cache]GC11BAR[/cache] a [cache]GCNK9R[/cache] a se setměním vyrazit na Bludičku.
Posádka jeden kačer a jeden čtyřnohý doprovod. Doprava na místo geovozem ze Strašnic a zpět - jedno místo volné.
Termín je třeba stanovit po dohodě, krom sobot a dalšího víkendu prakticky volno.

Díky pixies_cz

Já bych se klidně a rád přidal. Čas mám téměř každý den, takže se stačí jen domluvit…

Ahoj, je to jeste aktualni? nebo uz to probehlo? POkud ne, na kdy se to planuje? Ze bych se pridal..:slight_smile:

A datum???
Konstruktivně je již jasné, že tento týden je asi TERMÍN pasé. V pátek fičím na MEDLOV.
Ve středu lodičky :D, že jo, pak tedy útery večer SQUASH , aha - to mám plno, hmm, mne vychází pondělí nebo čtvrtek. 25. nebo 28.8. Graficky je hezčí datum 28.8.2008.

Projde? :o

Dám vědět ještě dnes. Taky to potřebuji nějak nakombinovat a zase ještě aby náš šlo víc. Od sebe bych to viděl někdy od neděle do příštího čtvrtka.

na bludičku bych šel taky ještě jí nemám.

Takže vymyšleno…
Čtvrtek 28. 8. 2008 v 20.00 sraz u Panaromic I [cache]GC11BAR[/cache]. Potom pokračování k [cache]GCNK9R[/cache] a následně Bludička.

Pokud by někdo chtěl ty dvě předtím přeskočit, nemůžu bohužel stanovit čas, kdy se sejdeme na Bludičce.

A co takhle ještě stanovit nějaké poznávací znamení. Což takhle GPS na krku?

Poznávací znamení???

Já myslela, že se kačeři poznaj na dálku i bez GPSky. Jaká je pravděpodobnost, že se na daných souřadnicích bude jen tak potulovat v danou hodinu dalších XY nekačerů? :o
Tipnu si - vlastně nevím, ale tak nějak tuším, že malá. A kačera poznám, neboj :D:D:D

No v pohodě… já už zažil akci, kdy okolo sebe chodili kačeři a předstírali že tam pomalu ani nejsou :wink:

tahle je fuč a ve čtvrtek no snad mi to vyjde

Tak pokud do toho nevleze nic extra, tak se hlasime jakozto ucastnici zajezdu :slight_smile: Jen se zeptam, jedeme z Hostivare, pocitam ze prakticky by bylo auto, da se nekde nejak rozumne zaparkovat? Nejakej tip?

Budu asi parkovat někde u Bludičky [cache]GC17NE4[/cache]. Přímo v jejím listingu je waypoint na parkování, tak to zkusíme tam. Kdyby se někdo chtěl přidat tak červené VW POLO a vzadu za sklem má ceduli POZOR PES V AUTĚ.
N 50° 07.032 E 014° 29.122

Ahojky tak já se taky hlásím, že dorazíme budeme dvě a moc se na Vás těšíme. Myslím, že se poznáme, ale je pravda, jak už zde někdo říkal, že kačeři jsou hrozně tajný:-))))):)B)

Jasne, neni nic napadnejsiho, nez kacer, ktery si mysli ze ho nikdo nevidi :smiley:

To máš pravdu :-))) To je,ale v pohodě, spíš mě mrzí ty kačeři, kteří jsou nepříjemní a ani nepozdravěj další kačery už se mi to bohužel také stalo:-((((:expressionless:

NEZAPOMEŇTE

Čtvrtek 28. 8. 2008 v 20.00 sraz u Panaromic I [cache]GC11BAR[/cache]. Potom pokračování k [cache]GCNK9R[/cache] a následně Bludička.

Dobré baterky a boty sebou, ale to asi nemusím říkat :wink:

Hele ja jsem teď koukala a GCNK9R je odstavená…,ale to je jedno dáme,alespon ty 2

Vím, ale normálně se loguje.
Tak uvidíme.

ok:-)) Doufám, že najdem počáteční souřadnice, abychom se našly:-):wink:

ahoj všem,
no já ted na 100% nevím, zda dorazím:o. Je to tak 50:50. Bridge 5 dnes padl. Uvidím zítra dle konstelací a pracovní zátěže, zta stíhám dorazit.
N;)