Ahoj, hledám společnost na Bludičku [cache]GC17NE4[/cache]. Pokud by měl někdo zájem, plánuji odpoledne tak v sedm být na místě, odlovit blízké [cache]GC11BAR[/cache] a [cache]GCNK9R[/cache] a se setměním vyrazit na Bludičku.
Posádka jeden kačer a jeden čtyřnohý doprovod. Doprava na místo geovozem ze Strašnic a zpět - jedno místo volné.
Termín je třeba stanovit po dohodě, krom sobot a dalšího víkendu prakticky volno.
A datum???
Konstruktivně je již jasné, že tento týden je asi TERMÍN pasé. V pátek fičím na MEDLOV.
Ve středu lodičky :D, že jo, pak tedy útery večer SQUASH , aha - to mám plno, hmm, mne vychází pondělí nebo čtvrtek. 25. nebo 28.8. Graficky je hezčí datum 28.8.2008.
Já myslela, že se kačeři poznaj na dálku i bez GPSky. Jaká je pravděpodobnost, že se na daných souřadnicích bude jen tak potulovat v danou hodinu dalších XY nekačerů? :o
Tipnu si - vlastně nevím, ale tak nějak tuším, že malá. A kačera poznám, neboj :D:D:D
Tak pokud do toho nevleze nic extra, tak se hlasime jakozto ucastnici zajezdu Jen se zeptam, jedeme z Hostivare, pocitam ze prakticky by bylo auto, da se nekde nejak rozumne zaparkovat? Nejakej tip?
Budu asi parkovat někde u Bludičky [cache]GC17NE4[/cache]. Přímo v jejím listingu je waypoint na parkování, tak to zkusíme tam. Kdyby se někdo chtěl přidat tak červené VW POLO a vzadu za sklem má ceduli POZOR PES V AUTĚ.
N 50° 07.032 E 014° 29.122
Ahojky tak já se taky hlásím, že dorazíme budeme dvě a moc se na Vás těšíme. Myslím, že se poznáme, ale je pravda, jak už zde někdo říkal, že kačeři jsou hrozně tajný:-))))):)B)
To máš pravdu :-))) To je,ale v pohodě, spíš mě mrzí ty kačeři, kteří jsou nepříjemní a ani nepozdravěj další kačery už se mi to bohužel také stalo:-((((
ahoj všem,
no já ted na 100% nevím, zda dorazím:o. Je to tak 50:50. Bridge 5 dnes padl. Uvidím zítra dle konstelací a pracovní zátěže, zta stíhám dorazit.
N;)