Ahoj, hledám někoho na kačerské toulání po našem kraji, prostě abych nekešoval sám ;). Jsem z Těšína. Nejraději na hory, kolo, pěšo.. přizpůsobím se ![]()
fakt nikdo ? ![]()
SZ
Jsem z Petrovic u Karvine a kdybys nekdy chtel s necim poradit,tak se klidne obrat,ale jelikoz mam uz temer v okoli vysbirane,tak budu vyrazet nekam dal,ale to samozrejme az na jare.Mam vyhlednute nejake serie a kdybys mel zajem,tak se z jara ozvi.
Ochoten sen pridat, w Karvinie mam jen par keszy. Ale sem ochotny na i ine - nejraděj na hory.
No já jsem z Hrádku a preferuji kopečky, ale pěšky a za teplejšího počasí. Zimu moc nemusím. Chtel bych dolovit serii Okolo přehrady Šance a taky bych se chtěl mrknout na ten Ondřejník. Taky mi chybí ještě nejaké kešky serie Okolo Goralije. Smozřejmě to všechno až příští rok. Letos mam v plánu maximálne nejaký event v Praze a na Silvestra se mrknout na Emu.
Tož ja jsem z Ostravy a mám na příští rok v plánu obdobné trasy jako vendorek. Ondřejník (z poloviny odlovený) a Šanci na kolech. Na ten Ondřejník samozřejmě autem na vrchol a až posléze kolem, případně pěšmo
Jinak mám z Beskyd už dost odloveno, ale chybí mi skoro všechny okolo Gorolie.. na tyhle keše bych se rád vypravil pěšo. A taktéž u mne platí výlety za teplejšího počasí, takže až příští rok.
Na ten Ondřejník bych určitě zajel, jen se nějak domluvit. Na ty hory plánuji z horní lomné přes hřebeny až na prašivou, je tam pěkný pás výhledovek :). mj jede někdo od nás ted o silvestru na lysou ? ![]()
Já plánuju na Silvestra na Emu, ale záleží na počasí
Taktéž plánuji výlet na Emu. Samozřejmě pokud zima a zdraví dovolí ![]()