Našel by se tu někdo ochotný, kdo by se pokusil vyluštit připravovanou mysterku? Doma mě s tím všichni poslali někam
a já nechci aby první luštitelé skončili o půlnoci někde uprostřed pole. Odměnou bude pocit z dobře odvedené práce a zákaz FTF, STF, TTF. ![]()
Předem děkuji.
Hmm, tester? Zkus Pawa… ![]()
(Ne vazne, jestli chces nekoho, kdo nema rad tezky lusteni, posli mi zadani pres profil nebo SZ, do Prostejova asi fakt nepojedu)
Tu mysterku bych zkusit mohl, tu druhou multinu ne. Kdyžtak SZ.
to JarMar: Můžu zkusit luštit, pokud není třeba něco vyhledávat v terénu. Ale zatím luštím jen ty lehčí do Obt.3. Nejsem PM a nevlastním GPS, takže boj o XTF snad ani nehrozí, klidně si počkám. B)
Ty máš 91 nálezů bez GPS?
To si dobrej blázen.
(Jinak sorry za OT)
A pokud chceš zjistit, jestli se mysterka dá vyluštit naprostým pakem, pošli to taky mě …![]()
Ahojky, tu mysterku můžeš zkusit poslat a ani já se nebudu drát o přední místa, mám to přece jen trochu z ruky ![]()
Děkuji všem za ochotu, vystavim cely listing nekam na net a poslu vam SZ.
Tak mi to potom pošli taky. Hon na první místa stejně nehrozí…:):)![]()
GPS není nutná, pokud si počkáš, až keš najde dostatek lidí, tak k ní vede geodálnice.
Stačí si přečíst hint a rozhlídnout se kolem.
ahoj taky pomůžu s mysterkou jestli bude potřeba.Akorát mi to luštění moc nejde.
Tak virtualni FTF v testovani mysterky je prideleno. Získala ho Harweyova 13-ti letá dcera která to vyřešila za 15 minut. Poslané souřadnice byly správné. Myslím že tím se potvrdila řešitelnost a kdo nechce, už si mozeček trápit nemusí. ![]()
Edit: tak miki6 ziskava virtualni STF ![]()
Sory že se ti pletu do vlakna ale proč zakladat nove.
Taky hledam testera pro řešení Mysterky - pouze vypočet souřadnic, ne fyzicke hledáni krabicky.
Byl bych rád kdyby to byl někdo z Čech a někdo kdo se v nejbližší nechysta k nam na sever moravy - at pak nejsou pochybnosti o FTF a podobně.
Ozvěte se mi přes SZ
díky
Až ti ji publikují, hoď sem info. Ať si můžu zkusit, jak dlouho mi to bude trvat. Nakonec zjistím, že s tím nehnu :D:D
Svých prvních 90 jsem taky dělal bez GPS. Jde to.
Nikdo mi neotestuje mysterku :(![]()
Tak šup sem s tím ![]()
vyřešeno - děkuji
bodlak napsal/a:
Až ti ji publikují, hoď sem info. Ať si můžu zkusit, jak dlouho mi to bude trvat. Nakonec zjistím, že s tím nehnu :D:D
jj, ale zatím se nic neděje. Zítra to bude týden co jsem povolil listing k publikaci. ![]()
Ja se omlouvam, ja jsem se k tomu nakonec nedostal - ale pocitam, ze by se to dalo vygooglit. Jinak se toho neboj, revieweri se vratili z dovoleny, dneska to tady v okoli pipa slusne, tak se taky dockas. ![]()
hplus napsal/a:
Ja se omlouvam, ja jsem se k tomu nakonec nedostal - ale pocitam, ze by se to dalo vygooglit. Jinak se toho neboj, revieweri se vratili z dovoleny, dneska to tady v okoli pipa slusne, tak se taky dockas.
Právě ji tajemný DarkLord Reviewer vypustil, tak už se těším na první logy ![]()
Edit: pro Bodlak - je to [cache]GC1XHKN[/cache]