Ahoj, hledam zkuseneho cachera s sirokym prehledem fungovani a deni kolem geocachingu. Rad bych s nim hodil hlubsi rec a znal jeho nazory na urcite veci a nechal se hloubeji uvest do problematiky (s geocachingem jsem zacal pred 9 lety, ale pak nebyl cas a ted se vsechno uplne zmenilo :). Nejlepe u piva/jidla a nejlepe v Litomericich/Praze/Melniku/Kokorine. Muze se nas klidne sejit i vice. Jako vykoupeni za nutnost snest nektere me i jiste trapne otazky nabizim 100 CWG dle vlastnich pozadavku. Diky.
Ano, a take vysoky schodek rozpoctu GC na pristi rok
I pokud by ta korupce byla mozna, tak to rozhodne tema nebude ![]()
Pujde o postupy, moznosti a tak podobne. Myslim, ze by to do budoucna mohlo prinest pro dane osoby vyhodu v dalsi spolupraci ![]()
Ahoj, Praha i Melnik jsou pro me bezproblemu dostupne, takze pokud se chces sejit, navrhuju pondeli t.j. 22.3. v Melniku sraz v cca 17-17.30 na namesti. (moznosti piva/jidla rozhodneme operativne na miste :-))Rad se podelim o sve lehce konzervativni nazory i s nefalsovanou snahou o objektivitu. :B
Myslim, ze pohled o devet let zpatky by me samotneho taky zajimal ![]()
Toto sdělení je dost zajímavé, každopádně registrace nicku, který zde používáš "Geo Gadget", je ze 17.3.2010. :o
A že by se úplně všechno změnilo jsem si za ty roky nějak nestačil všimnout. ![]()
jo, k puvodnimu nicku si samozrejme nepamatuju heslo nebo jmeno
tenhle nick jsem zalozil za ucelem reinkarnace skutecne vcera. A zmenilo se skutecne hodne (z meho pohledu) - neni tu klikaci mapa treba ![]()
Ale je, staci si vlevo v menu najit napis MAPA a kliknout na nej. Dobra rada, ne? Takze mi posli alespon 10 CWG, na adresu se zeptej pres soukromou zpravu. ![]()
Kouknul jsem se pro zajimavost jak vypadal gc.com v roce 2001 a musim uznat, že rozdíl je zásadní
byly to opravdu uplně jiné stránky ¨v porovnání s dnešními.
Vzhled stránek neznamená zásadní změnu v geocachingu.
Hledají se cache snad nějak jinak než dřív?
Tedy podle souřadnic? ![]()
HaLuMa, no jo diky
i kdyz to tehdy bylo jine
posli do SZ svuj mail nebo pripadne rovnou obrazek v corelu abys nerekl, ze jsem nevdecnik ![]()
A jaký byl ten původní Nick?
Myslím že se dalo původní nick obnovit pokud bys prokázal jeho původ. ![]()
jo kez by, daji se nekde sehnat logbooky z prapuvodnich kesi? tam budu urcite napsany, minimalne na dve tri odloveny bych si vzpomnel. A tim padem bych si vzpomnel i na varianty nicku
I kdyz, na druhou stranu na tom nelpim, ted stejne budu lovit s nekym jinym tak je to jedno
S obnovenim puvodniho nicku. Ja jsem se zaregistroval v lete 2003, ale nejak jsem tenkrat nepotvrdil registraci, nebo co, mejl uz neexistuje, mam tudiz smulu. Jsou ochotni mi jen uvolnit ten stary nick, ale uz ne s tim puvodnim datem vzniku
Nasel jsem tenkrat jen jednu kesku, v Suchych skalach a zacal jsem znovu az o rok pozdeji ![]()
Jsem si teď vlastně vzpomněl, že nakonec ani nevím, jestli jsi tam našel tu veverku nebo to hasičský autíčko :D:D
…byl jsem hnan vidinou hasicskeho auticka ![]()
HELE, a co se zastavit na nejakem eventu? … ![]()