Hledáme kamaráda

Ahojky smutná kačerka z Ústí nad Labem hledá veselého kačera jako doprovod po Ústeckých keškách. Jako výbavu vlastím dva georobotky v ideálním věku :D:D a jednoho geopsíka :slight_smile:

nejsem sice kačer ani nejsem z Ústí,ale vypadáš stejně jako tvůj avatar?:smiley:

Připomíná mi spuzvu… :smiley:

Ale jinak je mi líto, že jsi, kačerko, smutná… ovšem jsi taky moc daleko…

:D:D:D:D:D Nee je to jen asi ten nejhezčí co jsem našla v kompu :D:D:D:D ale nebylo by to zas tak špatný :D:D

No jsou tu dokonce se mi povedl log i několik minut po předchozím lovci jenže mě příde že zdejší kačeři jsou jaksi nekomunikativní :(:frowning: a proto jsem si řekla že to zkusím tady :wink: A čekat u kešky na to nemám čas ani nervy :smiley: kort s tima míma šmudlama :smiley:

Zbývá ještě možnost zápisu na [cache]GC1460J[/cache] :smiley:

Mám ten samý pocit o pardubických kačerech. A ještě k tomu mi přijdou dost plaší. Několik jsem jich už potkal a raděj vzali roha než aby se zúčastnili společného odlovu… Nevím, třeba mě nechtěli rušit nebo vypadám jako E.T. :smiley:

Nerad jezdím na kešky sám, proto většinou s sebou beru bráchu či se mi podaří vytáhnout kamarády. Ti ale tuhle zálibu moc nemusí a při návrhu jet někam dál na další kešku hned okomentují tím že se už stmívá, že si potřebujou ještě něco zařídit, že je něco bolí atd… Kdyby se našel někdo, kdo to žere stejně jako já, byl bych tak rááád :slight_smile: Škoda, že nejsem s Ústí :wink:

Založ jim kešku, na FTFku ji pár dorazí a rychle :p.

No tak to zní velice zajímavě :smiley: založim multinu kousek od baráku a finálka bude můj zvonek :D:D:D:D akorát jediná podmínka by byla nezvonit o poledním kllidu a po sedmé večer to pak pískat pod balkonem :smiley:

a co třeba přijít na nějaký event a seznámit se? Třeba do Mikulovic, nebo na bruslení…atd.

poněkud reality show… (blicí smajlík)

Tak kam vyrazíme? ;):smiley:

Zličíňáku? :smiley:

Trhači! :smiley:

Rád bych, ale vždy, když byly naplánované Pardubice na bruslích, tak jsem byl v práci. 5.10. by to mělo konečně vyjít.

Mrkni se do prave poloviny obrazovky gc.cz jsou tam: BLIZICI SE EVENTY
nekolik jich zrovna je okolo ULB!!.. :wink:
nebo to muzes zkusit pres vyhledavani eventu v usteckem kraji
Myslim, ze kdyz se zucastnite, tak ziskate par novych znamych a treba i nejakeho toho "kamarada" … :wink:

Tak já jsem z Ústí, ale plachý tedy moc nejsem. Rád pokecám s někým u kešky pokud je čas. Bohužel mám většinu ústeckých keší vylovených a tak mě tam moc vidět není a hlavně teď na to není tolik času, ale zase přijde podzim a bude ho spousta :).
Doporučuji ti jít v sobotu na event L036 Hostovice tam nás bude spousta a jistě někoho do party seženeš ;).

Už jsem o tom něco četla dobrej nápad na sobotu. Chjo jen škoda budu mít pěknou trému :smiley: bude to první taková akce ani nevim co a jak tak to bude docela sranda :D:D:D:D Jinak poznávací znamení tři malí uřvaný prckové totálně splašený :smiley: ( budem mít půjčenou holčinu od sousedky) jo a možná hafik to je moje nejhodnější zviřátko :smiley: