Hledáme parťáky na FCPT 28.9.2011

Ve středu (státní svátek - 28.9.) se chystáme z Prahy do Náchoda na FCPT, přidá se někdo? Budeme mít 2-3místa v autě, za podíl na projetém benzínu.
Update - domluveno s ownerem, že se cestou pokusíme i o údržbu zmíněné série, takže předpokládáme 100% úspěšnost odlovu B)

Ahoj, možná bych se přidal, ale potřeboval bych vědět bližší info. Časový harmonogram, zda chcete lovit i jiné keše a náklady na cestu. Zdraví pajase.

harmonogram - Rádi bysme vyrazili nějak rozumně ráno (5h je na nás brzo, poledne asi už docela pozdě), dojeli na sraz s ownerem (náchodsko), převzali materiál na údržbu a vydali se na lov. Návrat do Prahy během podvečera.
Jestli dojde i na jiné keše zatím nevím - přípravu budu dělat dneska večer, tak pokud mě na plánované trase něco zaujme - nebo pokud máš nějaký tip? B)
Předpokládané náklady spočítám večer (km*spotřeba) a dám sem vědět.

Zatím díky.

Zeptejte se prosím ještě ownera, jestli serka půjde do archivu opravdu napodzim, nebo jestli můžu odlov nechat na jaro. Díky..

Ahojky, pokud máte volno přidám se. Plánovala jsem FCPT na minulý víkend, ale neklaplo to. Pokud máte ještě volno, ráda pojedu. Jak plánujete odlov? Autem? Pěšky? Vše mám již k odlovu připravené, i nějaké okolní keše - tradiční. [email protected]

Prej de do pryč s prvním sněhem - tzn. jaro pouze v tom případě, že nenapadne sníh :wink:

pajase - spočítala jsem to zhruba na 330km (praha-hradec-náchod-kešky-novéměsto-hradec-praha), takže náklady na benzín zhruba 900-1000, skutečné náklady budou až podle počtu km a dělené počtem osob.
Panda - máš mail. Já nakonec kromě té série a nejbližšího okolí stahuju do Garmina akorát drive-iny na D11.

Ahoj, tak já bych se tedy přidal, jen se musíme dohodnout na čase a místě srazu. Jinak bych využil vaší gps, já mám starýho etrexe a ručně zapisovat 100 keší je na dlouho. S drive-iny souhlasím, jinak kdyby to šlo, tak bych chtěl odlovit tuto kešku http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC19DEN#, ale není to podmínkou.

Takže lehká změna plánu - jeli bysme přes Jičínsko a tam nabrali Pandu.
Kilometrově to vyjde o cca 40 víc, ale budem pak moct úsek jičín-náchod-kešky-jičín dělit 4.
Ta keška se mi líbí - pokud máš aspoň část vyluštěno (my už to dneska nestihnem), tak ji berem B)
Budem vyjíždět v 7h z P10 po jižní spojce směr Černý most, podrobnosti na mailu - napiš nám pls svůj mail + mobil na - [email protected]