Hledáme na zítra večer (pondělí 26.9. cca 19:30) parťáky na odlov pražského wheriga Noční Vyšehrad (GC2QA49). Nejlépe také s "wherigo" přístrojem (pro sichr, kdyby nastala vzpoura strojů) a dobrou náladou
Ideálně jen jeden dva týmy, na pokec a procházku - davovým akcím při podobných odlovech moc neholdujeme. Příjemný zbytek víkendu … Markéta a Martin SCHW
ahoj, možná bych se přidal, ale ještě na 100% nevím, jak na tom budu s časem. Dám vědět zítra. UV baterku máte?
Rád bych se přidal, přístroj mám (Oregon 550) a výkonou UV baterku taky. Zatím ale nevím co práce, tak se ozvu ještě zítra až budu vědět.
tak už je jasno, čas mít budu. Přístroj na wherigo mám, UV svítilna mi chybí…
UV svítilnou samozřejmě také disponujeme, nebojte
Dejte tedy vědět, kdo má čas i chuť a šel by - sraz bychom si dali v 19:30 na úvodních souřadnicích wheriga …
Zatím nevím určitě, ale na 90 procent půjdu. Ještě svou účast potvrdím zítra během dopoledne.
Pokud mi cas a manzelka dovoli, tak bych se taky rad pridal.![]()
Určitě půjdu, budu v 19:30 na úvodních souřadnicích
Vejdeme se ještě dnes večer v počtu dvou kačerů s dvěma Oregony k odlovu, nebo máme jít sami? ![]()
Ok, budu tam. ![]()
Pinkam / radek61 / ArgiCZ / Konvalinky - budeme se tedy večer těšit v 19:30 na úvodních souřadnicích. Dobrou náladu sebou
…
Všem moc děkujeme za příjemný večer i povídání, a samozřejmě za úspěšný týmový odlov pěkného wheriga. Užijte zbytek večera a ještě jednou díky … Markéta a Martin SCHW
Taky diky za prijemny vecer a jeste jednou gratulace k tisicovce ![]()