Hledáme spolupracovníka

Je nás málo, práce moc a tak hledáme někoho dalšího, který by nám pomohl s následujícím

• radílek - někdo, s kým bude možné konzultovat obsah stránek a jejich chod,…
  • vzhled stránek - někdo kdo má zkušenosti s tvorbou stránek a pomůže s návrhem vzhledu gc.cz
  • tvorba grafiky, ikon, bannerů, …
  • psaní textů - od krátkých upoutávek na akci až téměř libovolně dlouhý text týkající se geocachingu a všeho co s ním souvisí

Uvítáme ochotu, nasazení a aktivní a profesionální přístup. Nabízíme dobrý pocit z práce pro ostatní a méně volného času.

Případné nabídky nám posílejte přes profil.

Nehlaste se všichni!

Já do toho jdu. Akorát teď jedu na 14 dní na dovolenou, takže až potom.

Mohu pomoci spíš s technickou stránkou (různé ty skripty, ladění, css, php apod :slight_smile: ) a jako remcal, grafik jsem bídný (i když něčeho jsem schopen) a na psaní textů spíš nemám čas…

PS: k mapě mám pár věcí :wink:

Také se hlásím… dělám spíše do grafiky, remcal jsem výborný a texty a myslím že psát také články/texty zvládám…
(Nenechte se zmýlit počtem nalezených kešek, byl jsem členem již rozpadlého týmu a teď lovím od začátku sám za sebe)
K té mapě mám také pár věcí;)

No a já se hlásím na toho radílka :stuck_out_tongue: Do jedné divadelní hry teď dělám korekturu textu a následně uměleckého poradce režiséra, takže radění je můj obor :smiley: