Hledání kolegů kačerů dle zaměstnavatele

Ahoj, vsiml jsem si, ze nekteri kaceri uvadeji ve svem profilu na geocaching.com i nazev sveho zamestnavatele (jako treba ja) - lze podle tohoto textoveho retezce i vyhledávat? Ja na to neprisel.

Mozna to muze znit jako blbost neco takoveho chtit, ale zrovna jsem se "nastehoval" na megacentralu T-mobile v Praze na Roztylech, kde je cca 3000 lidi - to by v tom byl cert kdyby tam nekdo z nasi ceske geobandy nepracoval :slight_smile:

Diky,
Jirka

No jéje. Třeba já, ale jsou tam i zkušenější borci, co vím tak jeden kolega má hodně přes tisícovku… :wink:

No pokud se nepletu, tak v BBC centru a jeho přilehlém okolí je nás taky pár :smiley:

Jinak google umí hledat v doméně např. Accenture site:geocaching.com, ale to najde jen v listingu a lozích… profily neprochází :frowning:

Viem o par kolegoch z firmy, ale je to skor len sprostredkovane cez dalsich kolegov - BBC Beta, aktualne travim pracovny cas v betonovom modro svietiacom Y na olsanoch :slight_smile:

Na IT centru ČS na Antala Staška je nás taky dost. Ale víme o sobě jen díky osobní známosti.

Zkus třeba napsat mail na celou firmu s tímto zněním:

"TFTC, IN: GC, OUT: TB"

Kačeři se chytnou, mudlům to nic neřekne. :slight_smile:

ahoj, tak ve stejne budove jako ted ty se nachazim treba ja :wink:
pak ivans, mcqwak, danyx, jirfe, jaykay72, jeden clen z velke vf&family a podle me mnozi dalsi :wink:

Proste "sestka" :slight_smile: Jsem tu taky. Ale takhle oznacit ten barak by me nenapadlo :slight_smile:

tak to si mozete urobit jeden pracovny event :slight_smile:

A co Malostranaci, najdu sa? Hlasim sa k pracovistu na Malej Strane :slight_smile:

Tak přesně o tomhle člověku jsem mluvil. Pozdrav od architektů! :wink:

HL.

TM tu už je, tak ještě někdo z VF. Vím o dalších dvou.

Samanku, skoro :smiley: aneb nemam to daleko jak z prace(Zeleznici most) tak jeste bliz z domu (Jiraskuv most - 3. krabice zleva) :smiley: ale to uz vis :smiley:

Myslis od nas? Vim o dalsich deviti :D:D:D

Ovecky od Standy Havlicka, ozvete se.:stuck_out_tongue:

Ozvi se, prosím. Najdeš mne v SFM/IS.

Ozvi se, prosím. Najdeš mne v SFM/IS.
[/quote]

Myslím, že jsi to nepochopil, to byl vtip B) Devet jich je ve V&F family:D a ne u Vodafonu

Hele, seznamka, to není špatný nápad! :slight_smile:

Nepochopil, co nadělám.

Tak když jsme u těch profesí, z čiré zvědavosti: kolik profesionálních hasičů je mezi geocachery? :wink:

Ja se k WC na Male Strane dle rozkazu velkeho Samana hlasim, a rad, aspon vytvorime sousedskou protivahu kolegum koncentrovanym v nadnarodnich centralach :slight_smile: