HLP: problem s logem u TB

Zdravim … vyzvednul jsem TB a chtel jsem to zapsat … coz jsem udelal …vybral Retrieve it from… log se ulozil a mam ho v inventari ale v logu u TB nic napsano nebylo … tak jsem si myslel ze jsem udelal chybu ve v zapisu logu a melo se tam dat grab it … tak jsem to chtel zeditovat a to neslo tak jsem log vymazal a ze to zapisu znovu … jenze ejhle je tam jen Write note a Discovered it … TB mam porad v inventari (je to napsane u infa TB ze ji vlastnim) ale v profilu ji nemam … :frowning: poradte co mam delat …

nenadavejte mi do lamy atd … bo to mi nepomuze … diky za rady

jo a jedna se o tento TB

No trosku jsi zalamil, ale nejsi prvni, a jiste ani posledni.

K napraveni zmatku jsou asi dve cesty. 1) kontaktovat jeho majitele. Ten ma moc TB v systemu vratit do jeho (pred)posledni pozice. Muze ho tedy presunout zpet do cache, ty pak budes mit znovu moznost lognout ‘Retrieve’.

1. Okamzite a bez otravovani majitele, takze asi lip - Vlozit pomoci Write note (v listingu cache, ne TB) brouka zpatky do cache, odkud jsi ho vzal, a pak ho znovu Retrievnout. Ten log o vlozeni pak smazes, aby tam nestrasil, a nechas jen ten Retrieve.

Na priste - u vsech TB pocitej s urcitym zpozdenim v tom, jak system zobrazuje zmeny. Takze kdyz neco udelas a na listingu TB to neni hned videt, nezmatkuj, nedelej hned nejake dalsi zmeny a proste deset minut pockej, pak refreshni stranku a melo by to byt OK.

K tomu jen male doplneni-logy u TB se opravdu na web dostavaji se zpozdenim, nicmene jeho aktualni umisteni (na strance TB pod oznacenim Recently spotted) se zpravidla aktualizuje hned, jak log provedes. Takze priste si vsimej spis tohoto textu u TB, ten je aktualnejsi nez logy za tim.

Stejnou moc - posunout TB o krok zpet - maji revieweri, muzete zkusit kontaktovat me nebo igiho. Vcera to na druhy pokus a pockani pres noc Lucainovi zafungovalo.