Hnusné počasí

Tak myslím si, že toto léto není moc dělané pro geocaching… Hnusně je skoro celý léto, pořád prší… Představoval jsem si léto jinak :frowning:

ja jsem vcera vzpominal na to, jak hezky se mi lovilo v zime (prosinec/leden) :D:D:D

Bud v klidu, mudlove jsou zalezli a nidke alespon neprekazi :smiley: Takze muzes lovit jak o zivot :slight_smile:

Aspon mudlove nevylezaj ven…kacera dest nezazene aspon me ne :slight_smile:

Nevím. Ale keškoměrka vypadá jak letošní teploměr, ani zakladačům se nechce, nebo jsou někde v teple u moře.

Není špatné počasí, jenom špatné oblečení. (severské rčení)
Ale hnusně je.

Počasí je o něco horší jak by mohlo být. Ovšem také nepreferuji +35 ve stínu, při takových teplotách dochází v terenu tekutiny velmi rychle…

souhlas s fremen.cz
jinak jo, leto vypada jinak, kamarad ma na nej doma prospekt a takhle to vypadat nema :DB)

Než jel brácha na tábor, zakládal pár kešek (ještě nějsou published) a liboval si, jak v dešti na mudly nenarazí :slight_smile:
Mohlo by být trošku teplejc, abych sebou nemusel tahat mikinu, jináč se i v těch 12° dá lovit :slight_smile:

Ja jsem teda spokojenej - kdyz je hnusne, tak aspon slabi jedinci sedi doma a neni vsude tolik lidi.
Navic je to lepsi, jak se potit v + 35°C.
… a slusne vychovany pocasi nepripousti teploty vyssi jak 25 °C … :wink:

:slight_smile: hezké přísloví.

Tohle není léto. Je fakt, že já si ve vedrech libuju, ale přežila bych i chladněji… Dostává mě ten déšt…:frowning: A když neprší , je všude po kolena bláta (přeháním), takže to keškování občas dost komplikuje. Máme pár lousknutých mysterek, které právě kvůli terénu odkládáme. i když dětem se v gumákách líbí:)

Zas na druhou stranu, je to fakt mudlovdorné počasí :slight_smile:

Taky mě to počasí lehce deprimuje.
Dneska jsem chtěl pěšky vyrazit na kešku, která se nedávno vyloupla pár kiláků od domu, ale to počasí mě odrazuje.
(Stejně na ni nejspíš vyrazím, protože se v tomto počasí nedá doma nic dělat.)

Zasnu! Nad republikou (ted uz spise nad Moravou) je par rychlych prehanek, a to vam dava duvod ke skuhrani nad pocasim, nebo se dokonce bojite vyrazit v takovem pocasi za keskami? :o

odpovím za sebe - skuhrám na celé léto, které až na pár dní v podstatě nebylo a nad tím, že některé kešky v tom blátě a kinderky za zadkem prostě ted neodlovíme.
Že bych nemohla keškovat, o tom jsem nepsala. Naopak, jde to ted lépe než v jiných měsících B)

Tady nejde o dnešek, ale o posledních několik dnů a týdnů.
A dneska je k tomu nížší teplota. Není zima, ale teplo taky ne.

Jinak u mě (kousek od Pardubic) se to konečně začíná trhat, takže by se mohlo do večera oteplit.

Takz vam prisel odkaz na instalaci leta?
Po spusteni se objevi nainstalovano 40%, EROR, zkuste to za rok.

Mame pripraveny odlov Mesicni sachty a v tomto pocasi nejak nemame odvahu vyrazit. Snad se vycasi…

Parádní léto… Čím větší zima, tím lépe, ať si vedroholici abstinují. Slunce mám rád jen omezeně, třicítky nesnáším a jak píšete, mudlové jsou zalezlí. Našel jsem sice jen 2 kešky, ale stálo to za to :slight_smile:

Já si v červenci dal pár rekordů co se množství kešek týče, takže na počasí si nemůžu stěžovat. Ale skončila mi dovolená a pracovní doba je pro hledání keší větší překážka než nějakej lijavec. :frowning:

Já jsem pár dní používal cracknutou "profi" verzi (týden na jachtě na Jadranu) ale pak jsem nainstaloval light verzi léta (co je teď) a ta mě stačí…šlape v pohodě…B)