hodně založených keší

Ahoj náhodou jsem narazil na profil tohoto cachera a koukněte se na jeho založené keše je to fakt neuvěřitelné číslo Geocaching > Groundspeak - User Profile

Mám co dohánět :stuck_out_tongue:

Tak to je hustý. Mít víc založených keší než najitých.:o

To zase není tak hustý, takový exoti co maj víc založeno než nalezeno sou i u nás :stuck_out_tongue:

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
!!!TY BLÁHO!!!
Dobrej borec..
Kde na to bere prachy?:smiley:

a za každejch 1000 založených zabije Bůh jaké zvířátko?

králíka nebo zajíce

Slusne score, nicmene si myslim, ze vetsina tech kesi jsou stejne okapovky, znacky, stomky apod. Staci magneticke nano kese a kazdych 160 m najit neco kovoveho. :D:D

Staci se podivat, co se mu zrcadli v tech brejlich :wink:

a všimli jste si tohoto?

Status: Charter Member

Charter Member je čestné označení jedněch z prvních cacherů vůbec, je to poměrně úzká skupina těch, co GC hrají už od začátku jeho vzniku.

Budes-li hledat ve mestech, tak moc nadseny z tech kesek nebudes. Bohuzel. Nekdy si rikam, ze tu snad musi byt nejaka soutez, kdo vice zalozi. :smiley: V 90% jsou to mikro (nebo mensi small) kese jen s klasickym gc logbookem. Nekteri tu maji takovy zlozvyk, ze zalozi kes, ale uz se neobtezuji s udrzbou. Bezne se tu setkas s tim, ze autor nereaguje ani na NM logy a ani na NA logy, na ty reaguje az reviewer a kes archivuje. Autor je nicmene stale aktivni a zaklada dalsi. Uz jsem tu nasel nekolik kesi s totalne plesnivym logbookem. To proste loguji jen na netu. Mesta tu jsou fakt dobra pro megakombajny a denni rekordy :smiley: Bezne jsou tu i serie k ruznym obchodum, asi jako bych u nas udelal serii Tesco #1-Tesco #61. :D:D
Na druhou stranu musim rici, ze mimo mesto se najdou velmi pekne kese. Doporucuji si treba kouknout na multi kese od kacera TAHOSA AND SONS. Par jsem jich dal a musim rici, ze staly za to. Treba tato se mi velmi libila [cache]GCGF69[/cache].

Co se tyce mych zalozenych, tak je to spise o tom, ze jsem ted v USA. Jinak uz totiz par napadu mam a nektere zajimave napady bych i rad prenesl z USA do ČR. Tady se mi moc zakladat nechce, Tradicek je tu fakt plno a multiny nebo mysterky tu nikoho moc nebavi. Navic je to tady velmi prisne, co se tyce umistovani kesi (na pekna mista vetsinou potrebujes povoleni uradu) a to vcetne earthkesek. Nedavno tu jeden kacer nesl nelibe, ze mu napsali z uradu, aby zmenil velikost kese, ze mikra tam neakceptuji. :D:D
No a po dobu kesovani doma v CR jsem se spise s gc seznamoval, to aby me nenapadlo zalozit nejakou treba u skoly. ;):wink: :D:D

edit: ty 3-4 radkove listingy jsou tady jeste super, casto tam najdes jen BYOP (bring your own pen/pencil) :D:D

Vidím že ten americký maník má taky nějaké Locationless (Reverse) Caches a NGS Benchmarks. Takový supr ikonky, jde to ještě někde ulovit v čechách?

Bohužel ne.
Navíc benchmarky jsou čistě americká záležitost, něco jako haggaeusovy triangulační body na Waymarkingu.

Dobrej borec! Ještě mě na jeho profilu zaujala ta poznámka dole: "For the Geocaching "purists" and Geopolice" - koukám, že tam jsou podobný poměry jako u nás :-).

Až mě chytá hrůza, kdo všechno bude zachvíli do GC kecat :smiley:
K tomu maníkovy: třeba je nějak pověřen ať zakládá kešky. I když to číslo mě opravdu zarazilo. přes 200 kešek za rok..

Tomu říkám továrna;)

Checht, tak to jsem se pekne zakuckla, kdyz jsem si to v tom profilu otevrela :slight_smile: Dobrej silenec. Akorat teda jde o to, jak je zde nize zmineno, jestli tam jde i o nejakou udrzbu nebo ne (coz pochybuju)

Sam to nebude schopny udrzovat. To je tech kesi opravdu moc. Radu kesi ma taky mimo domovsky stat. Nekdo mu s tim bude muset pomahat.
Navic jak jsem koukal tak mi prijde ze snad plno kesi musel taky adoptovat. Plno kesi bude mit archivovano (nevim kolik, neprohlizel jsem to podrobne), takze pocet aktivnich bude o neco mensi.

Když jsem ten jeho profil rozklik, tak jsem jen tupě zíral a rozdejchával. Vypadá to, že si chlápek v gc našel smysl života…:slight_smile: