Hodnocení GCVote a GC.CZ přes GEOGET - skript

Používám Geoget a potřeboval bych vytvořit plugin, který by obstaral hodnocení na GCVote a GC.CZ zároveň. Hodnocení na GC.CZ přes Geoget je jednoduché a přitom výborné .Hodilo by se mi něco podobného, ale pro GCVote a GC.CZ zároveň. Popř. kdyby se ten skript podíval do tagu, jak jsem hodnotil a dodatečně to nahrál na GCVote. Našel by se někdo, kdo by to napsal? Předem díky

Ja to mam rozdelane, ale nedodelane. To proto, ze API od GC.vote je neskutecne pitome, zvlast kdyz to clovek porovna s komfortem API na gc.cz. A tak jsem zatim delal jine veci…

Kazdopadne, az to dodelam, bude to standardni soucasti Geogetu. Myslenka je presne takova, jak jsi naznacil - hodnotis jednou, a pak se sam rozhodni, kam vsude to hodnoceni posles. Ale rovnou se smir s tim, ze prace s GCvote bude mnohonasobne pomalejsi nez s gc.cz.

Aha, tak to je super, že už je to ve vývoji, jen škoda, že to nebude tak rychly jak GC.CZ. Takže zatím musím hodnotit ručně. :expressionless:

Já jsem si chtěl něco napsat, ale když jsem viděl to API od autora GCvote, tak mě snaha přešla.. Stáhl jsem si GCVote plugin do GM a hodnotím při logování…

Nazdar,
nainstaloval jsem si GeoGet a ted nevím jak tam dostat mé uložené keše, jsem nejsem PM. Můžete mi poradit nějaký způsob jak stáhnout kešky a dostat je tam, nějak najednou. Díky

Jednak jsi ve spatnem vlakne, tady se venujeme hodnoceni kesi. Druhak: cetl jsi navod na strankach GeoGetu? Je tam primo cast venovana moznostem nahravani kesi do GG.

Jak se tak hrabu v tom GcVote, tak musim zakricet do prazdna: "Boze, to je tak pitome udelane!" :@

http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:navody:import

jen pro info - jednam s autorem GcVote, a snad se podari API trochu vylepsit, aby to nebylo tak zoufale pomale. Drzte palce.

Tak, GCVote se podarilo vylepsit podle mych predstav, takze uz je mozne provadet hromadne davkove rozdilove hlasovani. Diky tomu je odeslani i nekolika tisic hlasu otazka vterinky. :wink:

Jediny zadrhel zustava jen v tom, ze pro hlasovani je nutne mit u kese v databazi i jeji GUID. To by ted nemel byt velky problem, do budoucna to ale muze byt neprijemne. Nicmene pokud budete mit v databazi nejakou ohodnocenou kesku bez GUIDu, skript vas na to upozorni a navrhne, co s tim udelat.

Skript uz je ve fazi funkcniho prototypu, ale pred vypustenim jeste dodelam par podpurnych skriptu kolem.

Ohledně jednání palce držíme. :slight_smile: S Guidem jsem si párkrát psal (objevené chyby v GCVote) a byl vstřícný. Ovšem toto můžou být větší úpravy, tak uvidíme, jestli nemá jeho vstřícnost hranice. :wink:

Tak vstricny je, ale GcVote je proste stavene na to, aby to byl skript do prohlizece. S nejakym ‘prumyslovym’ pouzitim z programu nejak doposud vlastne vubec nepocital.

Ony i ta dosavadni makra pro GSAK to GcVote vlastne jen zaroubovavaly do webove stranky s listingem. Takze nejake opravdove API pro programy vlastne proslapava az Geoget. Docela mne to prekvapilo.

Omlouvám se, sem to nepatří, ale nikdo mi neodpovídá na mém tématu: Dá se nějak smazat účet?

Teď jsem nainstaloval novou verzi geogetu a s radostí jsem zjistil, že už je vloženo hodnocení přes GCVote. Bylo by možné ještě vytvořit skript, který by obstaral hodnocení na obou serverech zároveň? Tedy na GCVote i GC.CZ. Byl bych mu moc vděčný.

Vsak to tam je!

Pokud v Geogetu mas hlasovani pro gc.cz, tak pri odesilani hlasu bude pouzito pro GCVote.

A naopak, pokud budes v Geogetu hlasovat pro GCVote, tak kdyz das pak odeslat hlasy na gc,.cz, tak se pouziji i ty hlasy z GCVote.

Pokud jsi doposud hlasoval v GCVote na webu, tak tam mas i skript, ktery ti ty hlasy z GCvote nacte do geogeti databaze. (podobny skript pro gc.cz je dostupny jako plugin na webu Geogetu.)

A ještě jeden detail. Pokud chci oznámkovat POUZE 1 keš musí být na začátku seznamu. Bylo by dobré doplnit volbu i pro hlasování pouze zvolené keše.

Tak to jsem nevěděl. Nikde o tom není zmínka. Teď jsem to udělal ručně, ale ještě nemám zalogované 2 keše, tak to na nich vyzkouším.

Jedna kes se znamkuje z otevreneho listingu. :wink:

Jinak se s tim pracuje tak, ze pouzijes predpripraveny filtr, ktery ti vyfiltruje vsechny nalezene kese, ktere jeste nemas oznamkovane. Pak jen tuknes na to hromadne znamkovani, a on ti postupne serviruje jednu kes za druhou, a ty jen klikas na znamkovaci tlacitka.

To jsem pochopil a i to tak používám, jen mám vlastní filtr. Ale jde mi o to, že jsem se rozhodl sjednotit oboje hodnocení a zjistil jsem, že asi u 5 keší jsem měl rozdílné hodnoty. A potřeboval jsem přímo ze seznamu těch 5 keší znovu ohodnotit. Otvírat kvůli tomu listing je celkem zbytečné zdržování… Ale pokud to bude fungovat, že spustím pouze jedno hodnocení, ohodnotím všechny keše a data odejdou na oba servery, tak to bude perfektní!

Presneji receno, kdyz se odesilaji hlasy na jeden server, a u kese zrovna neexistuje jeho hodnoceni, zkusi pouzit hodnoceni pro ten druhy server.

To plati jak pro GCvote, tak pro gc.cz. Takze opravdu staci hodnotit jen pro jeden system, a jen to odesilat na obe dve strany.