Existuje někde novější verze než je odkazovaná z GeoWiki?
Zdá se, že id ctl00_ContentBody_Terrain už neexistuje.
Aby mi to začalo fungovat, tak jsem musel změnit:
řádek 94:
původně:
var elmHidden = document.getElementById(‘ctl00_ContentBody_Terrain’);
změněno:
var elmHidden = document.getElementById(‘ctl00_ContentBody_CacheName’);
řádek 121:
původně:
elmHidden.parentNode.insertBefore(elmMain, elmHidden.nextSibling.nextSibling.nextSibling);
změněno:
elmHidden.parentNode.parentNode.insertBefore(elmMain, elmHidden.parentNode.nextSibling.nextSibling.nextSibling);
řádky 125 a 126:
původně:
elmHidden.parentNode.insertBefore(elmPopis, elmMain);
elmHidden.parentNode.insertBefore(document.createElement(‘br’), elmPopis);
změněno:
elmHidden.parentNode.parentNode.insertBefore(elmPopis, elmMain);
elmHidden.parentNode.parentNode.insertBefore(document.createElement(‘br’), elmPopis);
Greasemonkey je rozšíření (skript) do Firefoxu pro užívání dalších uživatelských skriptů, což je zhusta používáno při upravě konkrétních stránek. Já ho např používal, když groundspeak změnil geocaching stránky a všude byla spousta zbytečného a bílého místa a díky nainstalovaného skriptíku do greasemonkey (stazeneho nekde na tomto foru) to bylo vse v poho. Kde stáhnout další skripty pro greasemonkey nevím, ale google ti to poví…
Konkrétne já ted uz greasemonkey pouzivam jen jako nosice pro GcVote, což je všeobecně nejrozšířenější hodnocení keší (viz odkaz výše).
Na mých keších mám celkem 42 hodnocení na geocaching.cz a jenom 18 na gcvote. 7 keší je hodnoceno v obou systémech, 3 jen na geocaching.cz a 3 jen na gcvote.
Tak jsem udělal novou variantu greasemonkey skriptu pro hodnocení na geocaching.cz - používá pro hvězdičky obrázky přímo z geocaching.com, zobrazuje i vlastní hodnocení, a pokud je keš v bookmarcích "Legendy českého geocachingu", tak zobrazuje jejich počet. http://volny.cz/a.da_mek/caching/hodnoceni/hodnoceniA923.user.js
Ja ti desne fandim a skutecne vysoko vyzdvihuji jakoukoliv takovou snahu… nicmene, nebylo by ponekud efektivnejsi spojit se s autorem predchoziho skriptu a spolecne do jeho reseni aplikovat tve napady? Verim, ze autor bude vstricny, ted se tusim kvuli skole nemuze docasne vyvoji venovat… Toto je zbytecne tristeni schopnosti schopnych…
Můj skript není nic jiného než upravený předchozí skript - o greasemonkey jsem předtím nic nevěděl a zobrazení vlastního hodnocení jsem udělal jednoduše jako copy&paste průměrného hodnocení s pár změnami podle popisu api.
Ale mám pocit, že o hodnocení z webu není zájem, všichni asi hodnotí pomocí GeoGet, GSAK nebo MoZiGo; nenašel jsem nikde zmínku o tom, že by si někdo všiml, že původní skript přestal fungovat.
Sice si taky myslím, že bylo snazší se případně připojit k rozjetému projektu, ale každopádně díky, zkusím a třeba u toho zůstanu.
Jen taková drobnost, máš tam napsáno "Hodnocení z geocaching.com", což není…