aneb … hodte tohle slovo do google … ve Francii pred casem prisli na to, ze neni az tak nutne na dovolenou cestovat do zahranici, ze maji spousty kras doma. A protoze nejen češi jsou sporivy narod, prisli take na to, ze zdaleka nejlevnejsi je proste vymenit si s nekym na dovolenou dum nebo byt. Prijemnym vedlejsim efektem je take to, ze vase nemovitost je hlidana. Jiste uz chapete kam mirim. Beru GeoCaching jako vylet. Vylet po Cechach je prijemna vec. Cesta za poznanim, cenove pristupna “druha” dovolena. Ale penez neni nikdy dost … alespon v mem pripadku. Neco podobneho jako ve Francii asi nebude v ceskych “neduverivych” podminkach mozne, ale zase jsme narod chataru a chaluparu … Vymenne pobyty pro skromne ceske kacery se myslim primo nabizeji. Myslenka se da dotahnout az k profesionalnimu geo-www-katalogu-ubytovani … ale to bychom asi znacne predbihali. Rad bych prozkoumal zajem siroke obce geocacherske, ceske i slovenske, o tuhle vec, a primo nabizim jednu chatku v Liberci … http://chatka.dpnet.org/
To mi připomíná oblíbenou hlášku mého souseda, který prohlásil, že už na dovolenou jezdit nebude ani do těch nejdražších hotelů, protože je to pro něj vždy snížení životního standardu ![]()
Zajímavé - jsem zvědav na další ohlasy. Pokud se akce rozběhne, mohu i já (pokud to schválí šéfová) nabídnout chalupu ve slušném stavu s možnostmi ubytovat i větší rodinu. Okolí ale není zrovna překešováno.
tou chalupou ve slusnem stavu mas na mysli ten ranc u nejmenovane cache?:))))))<br/p>
Dobrej nápad :-), pokud to vyjde budu se moci připojit k projektu jednou BIG cache pro 4 lidi…
Pokud mi příští rok klapne rekonstrukce bytu, bude možnost ubytování v Ústí nad Labem.
To je skvělý nápad! Bohužel nemám co nabídnout, ale myšlenka se mi moc zamlouvá. Přiznám se, že byt bych nikomu asi nenabídl, ale chatu (kdybych měl) klidně.
Samozřejmě to bylo myšleno tak, že u mne bude moci přenocovat návštěva. Ne že se z toho stane geoubytovna.
Jasně, ale koně jsou v současné době někde jinde.