Hraje se lépe Geocaching, když je na to více lidí po celém světě?

Dobrý večer!
Mám dotaz, jestli je lepší když hrají Geocaching po celém světě spousty lidí, nebo když je jich málo. Myslím, že kdyby každý druhý byl geocacher, tak to by ty krabičky musely vypadat. Celá hra by se asi musela rozdělit na staré geocachery, kteří budou nadávat na ty nové a ty mladé, kteří si budou dělat legraci s těch starých. Nezaložil jsem toto téma jen tak, protože bych rád věděl, jestli mám tahat mudly do věčné geocacherské pasti, anebo jestli je mám nechat mudly dál.
Díky za všechny Vaše odpovědi, Ondřej Strnad.

Ono je to tezky v nekterych mistech na Kacera a kesku nenarazis jinde je jich dost. Chce to primerene primerene :wink: . Pokud mas mit v okoli co hledat tak museji obvykle byt i dalsi Kaceri kteri to okoli vidi trochu jinak nez ty.

Ono je teď módní ty krabičky hledat, ale za půl roku, za rok to bude zase něco jiného… Je to přirozená rovnováha, která se neustále mění…

Obecná povědomost geocachingu nezadržitelně roste, ať se nám to líbí, nebo ne.

Brzy přijde období, že bude málo těch, co by se stali geocachery, ale nevědí, že něco takového existuje.

Klidně do toho zasvěť koho chceš, tímhle způsobem se GC rozšiřoval, než byl v médiích a určitě to bylo lepší.

Geocaching není nějaká elitářská zábava pro vyvolené, takže kdybych měl ve svém okolí kamaráda mudlu, o němž bych věděl, že má rád turistiku, šifry či cokoliv podobného, spojeného i s GC, neváhal bych s jeho zasvěcením. Navíc u člověka s takovými zájmy bych nepředpokládal nějakou pubertální zálibu v poškozování kešek.

Krabičky vypadají zuboženě mnohdy i dnes - ale to není o počtu cacherů, ale o jejich způsobech (myslím tím bordel, ne mechanické opotřebení krabiček, které ale tak tíživým problémem asi nebude). Když ale vidíš krabičku zaplevelenou odpadem, je přínosnější spolu s povzdechy v logu a na fóru i odnést nějaký ten bordel pryč.

ja jsem zacinal zhruba se sedmi lidmi hledat.. dnes zhruba po roce je aktivni uz jen jeden.. myslim ze spousta lidi to zkusi ale nezustane..

Presně tak zacinal jsem s kamosem on ma po roce 4 nalezene..
Zasvetil jsem za rok cca 10 svych pratel jenz vim ze maji rozum - cachují jen se mnou.Z nich se nikdo neregistroval..
Radsi jdu s nekym - pokud to nekdo odrekne a jdu sam tak je mi pak smutno a neni to ono rad bych se o ten zazitek podelil.
Nadruhou stranu kdyz se mi nepodari najit jedinou kes a vse najde doprovod tak je to taky naprd :slight_smile: