Hrebenovka / Crest Hike 19.-20.9.09

Hledam spolecnost na spolecny odlov tehle kese - jako hrac!!! GC1Y6MC Hrebenovka: Krivanska Mala Fatra (Traditional Cache) in Žilinský kraj, Slovakia created by xandrej & gulko

vyjeli bychom v sobotu rano a zkusili dojit co nejdale se podari, nebo treba jen na chatu pod Chlebom! (odjezd z Horniho Lidce podle domluvy) ! -vass-

weselka se hlásí. První nástupní místo je ve Zlíně hooodně brzo ráno… jedem dvěma autama. Čas upřesním. B)

No tak to bych se byval moc rad pridal, kdybych to tam neprochodil pred mesicem. Aneb jak rika klasik: "bylo to pekny, ale ze bych to musel videt dvakrat?"

Ne vazne, ten hreben je naprosto uzasny a vypada to, ze vam vyjde pocasi. Uzijte si rozsutec, jeden z nejparadnejsich vrcholu na Slovensku. I kdyz v tom fofru, v jakem to absolvujete si toho mozna ani nevsimnete :o)

Jak to tak pozoruju tak asi nastane situce, které jsem se obával a to , že když půjdu sám s vassem tak ten bude hnát aby to stihl za jeden den. Protože se tak často do hor na Slovensko nedostanu tak si to chci užít. Já to totiž plánoval se sardnem už pěkně dlouho jako pohodová dvoudenní kochačka fotička a ta mrcha chřipka si sfiňa nevybírá…sesypal se.
Pánbůhsnámiazlépryč :expressionless:

Možná se tam potkáme. Chtěl bych vyrazit v sobotu odpoledne a jít "NA DORAZ" kam vydržím …

Na poslední chvíli jsem se rozhodoval jestli do toho jít. Bude to nádhera, ale jen v případě, že to Vašek nebude hrnout jako obvykle :D.
Protože nejsem tento víkend OK, tak se na tůru v této sestevě opravdu necítím.
Každopádně hřebenovku pokořím, ale až budu fit.
Chlapi přeju hodně supr zážitků a držím palce ať vám výjde počasí.

Díky za pozvání, ale je to moc na rychlo a už máme jiný program. Snad někdy příště. Trochu vám závidíme, tato trasa je nádherná, užijte si to.
PS: nezapomeňte říct Weselkovi, že už nejde o FTF, nebo vás uštve :slight_smile:

DA+RA