Promiň pokud ti zkazím radost. Nechci machrovat ale mám 1W čelovku z Kauflandu za 79kč na tři AAA. Dosvit cca 50 metrů a na tři nabíjecí baterie 900mAh vydrží svítit asi patnáct hodin v kuse. Krom toho další výhodu kromě ceny,dostupnosti,nah.baterii spatřuji v tom že mám obě ruce volné
Ps: mám ji už dva roky a stále funguje jako nová
A jak píše Smogeo, clo a DPH vás pak při takové hodnotě zásilky stejně nemine. A až jedna ze svítilen nebude fungovat, bude se ti chtít řešit reklamaci? Nebo dotyčnému řekneš "no, smůla, ta vadná vyšla zrovna na tebe, nějak si to zařiď"?
Já bych u zboží téhle hodnoty a kvality raději žádnou hromadnou objednávku nezkoušel. Obzvlášť když existuje dealextreme, kaidomain, atd. s poštovným v ceně a s velkou šancí na bezproblémový průchod přes celnici
Ale jinak XM-L je super, sám mám jednu takovou na 1x18650, a od té doby jsem na kole v noci vysmátej.
To mě připomíná tu story jak Rusáci dostali za úkol okopírovat ukořistěnej americkej bombardér a páč měli lepox z vedení, tak ho okopírovali se vším všudy…i s foťákem co si tam pilot pověsil na kliku…z toho foťáku pak byl úspěšný hit vydávaný leta za příklad úspěchu sovětské vědy a techniky…
Sorry za OT.
Chápu, že ten údaj 1W je elektrický příkon LEDky a nikoliv světelný výkon. Měl jsem na mysli účinnost mezičlánku mezi aku a LEDkou, buď srážecí odpor nebo měnič (v obou případech tam budou ztráty). Chtěl jsem upozornit na nepoměr energií v aku (cca 3.5Wh) a energií pro svícení (15Wh).
Fakticky vzato máte pravdu ale velice ochotně předvedu ten postřibřený vlhkotesny krám v akci. To bude teprve WAU! efekt :D.Jinak baterka od Ťamanu za pade svítila čtyři dny v kuse na tři Duracellky,tu ještě mám taky a zatím jen občas zlobi vypínač.