Hromadné stahování keší do mobilu

Zdravim,
na geocaching používám kombinaci programů c:geo a locus na telefonu s s OS Android. Každý večer plánuji "lov" na další den a ukládám si informace o keších v programu c:geo. jedná se o kompletní informace tj typ, název, cg kód,obížnost, terén, hodnocení, favorite, owner, datum založení, místo souřadnice, atributy, inventář, kompletní popis s obrázky, nápověda, log a hint obrázky. Stahování po jednom zabírá poměrně dost času a tak bych se chtěl zeptat, jestli nelze tyto informace do telefonu "nacpat" hromadně. Kolikrát jsem četl o již nepodporovaném programu Skrýšotlač, který snad toto uměl. Existuje nějaká alternativa ? Co všechno obsahují soubory PGX ? Mohl by mi někdo poslat nějaký GPX soubor (tom tečka cz tečka 73 zavináč gmail tečka com) ? (Uvažuju o placeném členství, ale právě to záleží na tom, co umí GPX) Jak funguje položka "Send to my phone" na gc.com ? Je k tomu nutná oficiální placená aplikace od Groundspeak nebo tuto fičuru podporují i jiné aplikace ?
Děkuji za informace

Skrýšotlač tohle uměl bez problému, ale budiž mu země lehká…

Send to Phone Ti jako basic memberovi nepošle nic moc, v podstatě jen koordináty a možná něco málo informací. Jako PM Ti pak pošle kompletní listing (bez obrázků) včetně posledních 5 logů. Aplikace od GS je na to zdarma, je to vlastně jen plugin k prohlížeči.

Rozhodně se vyplatí těch cca 550,- na rok zaplatit, protože díky tomu získáš právě možnost nechat si posílat PQ - čili GPX soubory se všemi informacemi. Pošlu Ti jedno malé PQ co jsem si generoval na včerejší lov, když mi napíšeš svojí mejlovou adresu (přes SZ).