Zdravim,
jiz od me prvni zalozene cache se potykam s problemem. Casti cacherstva se libi jake jsou a druha cast je nesnasi a pomlouva kde jen je to mozne. Zajimave je, ze uplne Ti stejni lide meli stejny nazor na vsechny moje nasledujici cache. Mam rad konstruktivni kritiku ale pokud je to trvaly stav az poza, tak uz mi to prijde nekonstruktivni.
Nyni jsem konecne prisel na to, jak situaci vyresit.
Pred publikaci kazde sve nove cache poslu hromadny mail vsem, kteri vedi ze se jim ta nova cache bude hnusit a ze by jim vytvorila negativni pocity. V tomto mailu je osobne poprosim o ulozeni teto cache na Ignore list.
Nezakladam cache proto, aby se vkladaly do IL, ale aby se lidem libily. Vetsine se libi a chteji dalsi. Bohuzel neni mozne se zalibit vsem. Je mi lito ze nektere lidi moje cache popouzeji a nerad bych jim svym konanim kazil pozitek z GC.
Bohuzel me nenapadlo jine reseni nez toto. Puvodni reseni - ze kazda cache je uvozena tucne psanym upozornenim, ze cache je dobrovolna a nikdo neni nucen k jejimu odlovu se nesetkalo s uspechem.
Proto bych Vas touto cestou poprosil - pokud vite ze jakakoliv cache od Dragon riders Vam hne zluci - prosim poslete mi pres profil vasi mailovou adresu a zaradim Vas do Maillistu kterym nasledne budu rozesilat mail s zadosti o ulozeni na IL. Me vnimani Vasi osoby ci Vasich cachi tim nebude nijak ovlivneno.
Myslim si ze spolecnou snahou pak vytvorime hezci geosvet pro vsechny. Dekuji za spolupraci.