Ahoj, uvažuju o koupi jedno z těchto zařízení, chci se zeptat kdo je má, jak je s nima spokojený, hlavně s GPS a vůbec je lepší na hledaní WM nebo Symbian? (počet aplikací na hledání? atd.) díky.
Hoj teď řeším uplně ten samej problém, doufám že nám někdo poradí ještě můžu mít HTC touch Pro 2.
Pouzivam Nokii 5800, jsem s ni pomerne spokojenej. Pravdou ale je, ze na zarizeni s WM je o hodne vic aplikaci pro GC. Co se tyce citlivosti GPS prijmace, tak je podel meho dost kvalitni vzhledem k tomu, ze se jedna o mobilni pristroj, prece jen specializovane zarizeni na navigace jsou pro GC vic vhodne. S mym pristrojem nemam problemy hledat kesky ve vice otevrenym terenu, ale pokud beham po meste, tak mam s nasmerovanim pomerne potize. Sice nemam moznost porovnani, ale predpokladam, ze podobne na tom budou i ostatni mobilni pristroje s GPS. Pro zlepseni presnosti pro hledani ve meste uvazuji jeste o GPS modulu pres BT.
Ohledne softweru zatim nemam pro Symbian uplne jasno, zatim hledam nejakou prijatelnou kombinaci, nejvic pouzivam Handy Geocaching a po doporuceni experimentuji i se SmartGPX a SmartComGPS. Vyhodou je velky displey, castecnou nevyhodou zase absence hardwerove klavesnice.
Celkove jsem ale s mobilem spokojeny a jediny vetsi rozdil v GC mezi Simbianem S60 5th a WM vidim v mnozstvi vyberu mozneho softwaru.
Ovšem mnozí uživatelé si stěžují na necitlivé GPS,někteří tento problem nemají..5800 rozhodně stojí za to,i když symbian přímo plně nepodporuje množství aplikací na geocaching,fungují na ní všechny aplikace,které mám v podpisu včetně Google Maps