HTC HD2 nebo Apple iPhone3GS 32 GB

Nemohu se rozhodnout tak tedy vás chci poprosit o radu :o . Díky za rady :stuck_out_tongue:

Hehe, tak tomu rikam dost dobre tema. Tohle rozjet nekde na Mobilmanii nebo Zive, to by bylo peklo.

Nicmene co od toho cekas, respektive co presne pozadujes?

Chci najít FTF :smiley:
Asi bych chtěl všestranej přístroj Foto GPS časem připojení k netu, program pro hledání kešek … a tak podobně ale to mají oba :smiley:

Jo přesně tak co s ním budeš dělat, či hrát hry, dívat na filmy prostě úplně na zábavu tak bych řekl asi iPhone, ale jestli i ostatní věci tak bych šel do HD

Sherlock Holmes: na FTF nemusis mit zadny pristroj, staci byt na spravnem miste ve spravny cas. :smiley:

Osobne mam ten druhy jmenovany a za prvni bych ho nevymenil ani kdyby mi doplaceli. Windows Mobile jsem si nekolik let prosel a do verze 6.5 vim urcite, ze me nema cim oslovit. Verze "Windows Phone" 7 je zase uplne nekde jinde, respektive jeste neni vubec nikde.

Pokud planujes iPhone a neplanujes automaticky zavedeni datoveho pausalu, tak ten pristroj nema smysl :wink:

w.i.n.k.i: mohu znat konkretne ty "ostatni veci" na ktere se hodi HD?

To asi bude to rozhodující. Dat. tarif zatím nebudu kupovat :expressionless:

S474N: Tak já nevím :smiley: určitě iPhone v dnešní době má všechno, ale mě se zdá být pořád něčím omezen :smiley: můj dojem, No ty ostatní věci asi jako kancelářské, osobně ani jeden nemám tak moc nevím, ale HD se mi zdá být praktičtější a operační systém je určitě o zvyku.

Sherlock Holmes: Dnešní telefony bez dat. tarifu jsou dost omezené, ale jestli jsi měl něco jednoduššího před tím tak ti to nebude myslím tak připadat.

w.i.n.k.i: tak jak nevis? Kdyz uz neco doporucuju, tak se predpoklada, ze s tim mam osobni zkusenosti a napisu vyhody/nevyhody. Proto jsem se ptal, co HD umi navic.

Takze znovu, jake kancelarske veci konkretne?

Sherlock Holmes: nevim co mas za mobilniho operatora, ale obvykle se daji predplatit ruzne tarify z FUP kolem 100-150 MB a na vetsinu veci to bohate staci.

S474N:
jakého používáš operátora a klolik paltíš ? Dík za info :slight_smile: já bych asi bral vadafouna ? Teď používám T-Mobile a tam není iPhone tak dostupnej jako u Vadfone a májí lepší ceny dat. tarifů … ? :expressionless:

jsem vlastnitnikem htc hd2 a plne spokojenej,oproti staremu iphone znatelne vetsi display,jednodussi shaneni programu,myslim ze vetsi felxibilita os,jinak mam twist a pouzivam surf+ a na obcasne keseni , semtam prohlicec a nejakej mejl to staci

S474N: Ok, ok couvám odtud.

Jinak mobilmania a nokia by se ti nehodila? :wink:

Sherlock Holmes: v iPhone mam primarne O2 a u nich mam nejvyssi datovej tarif bez FUP, takze je zbytecne se timto smerem bavit :smiley:

Vodafone ma v cene 177 Kc prave to, o cem jsem mluvil a co by ti mohlo vyhovovat:
http://www.vodafone.cz/live/tarify/internet_mobil.htm

Co se tyce nakupu iPhone, tak pokud bych neuvazoval dotaci, tak se rozhodne ho vyplati koupit bokem, nez primo od operatora.

Stary iPhone je co?

Jednodussi shaneni programu? To si delas bud legraci nebo o tom nic nevis, protoze nic jednodussiho nez Appstore, pripadne "neoficialni" AppTrackr neexistuje a ani si nedovedu nic jednodussiho predstavit.

Nechapu na co by se mi mela MM hodit a Nokie mam jako sekundarni mobily - celkem 4 ruzne Nokie podle pouziti.

[quote]

jedinej omezenej ses tu ty,ja tu jen pisu svuj nazor tak laskave premyslej nad svym slovnikem,a ano,pro win mobile je mnohem vetsi vyber programu a aplikaci nez pro iphone

Sherlock Holmes: Už jsi měl oba telefony v ruce na vyzkoušení?

S474N: Děkuji z informace já se přikláním taky k iPhonu celou dobu jsem se rozhodoval vzhledově :D:D:D už se těším až ho budu nosit v kapse :smiley:

Lanc: netusim jak bohate zkusenosti mas se systemem Windows Mobile ty - bez ohledu na cem to bezi, protoze shit zustane vzdycky shitem. Nicmene abych byl konkretni, tak o WM se velmi aktivne zajimam od roku 2004, na nejvetsim ceskem foru Ce4You, ktere se primo timto systemem a jejimi zarizeni zabyva jsem stravil nekolik let a do pondelka jsem jeste jedno zarizeni mel i doma - bohudik jsem se ho zbavil.

Diky temto dlouholetym zkusenostem, ktere mimochodem obsahuji i znalosti nejenom zakladni uzivatelske, ale i upravy ruznych neoficialnich vlastnosti systemu na urovni registru nebo i na urovni tzv. cooked ROM a pomerne nezanedbatelne sbirce nekolika GB programu pro WM si dovoluji tvrdit to, co tvrdim.

Mohu znat tve osobni zkusenosti s iPhony nebo je to v rovine, nekde jsem to videl ve vyloze?

Už jsem odzkoušel oba aspoň tak trochu … ale celou dobu jsem spíše koukal po iPhone ale je to spousta peněz tak nechci udělat chybu radši si nechám poradit :smiley:

Sherlock Holmes: jenom pro zajimavost, precti si tohle:

http://www.latrine.cz/jak-me-napalilo-htc-a-microsoft

http://www.latrine.cz/8-tydne-s-iphone

Treba ti to taky pomuze v rozhodovani. :wink:

Bež se poradit i jinam raději a ještě nejlíp uděláš že si je osobně osaháš pokud jsi to ještě neudělal.