Docela by mě zajímalo, proč když píšu o TB/GC nebo nastavuju jeho cíl, tak mi to vyhodí normálně textový editor, kde si můžu upravovat velikost, barvu, tučnost, obrázky apod., ale když upravuju nebo vytvářím listing kešky, tak už musím používat jen HTML. Nebyl by editor lepší v obojím případě? Ne, že bych si nějak s HTML neuměl poradit, to ne, ale přijde mi, že editorem by se to usnadnilo… Zvlášť když už ho u těch TB/GC maj…
Nebo je to tím, že nejsem PM a PM to mají? ;)) Jen by mě to zajímalo…
Nejsem si zcela jistý, ale pokud si pamatuji, tak ten editor byl i u keší, ale po pár dnech se to vrátilo zpět a zůstalo to na rovině "… jednou to bude". Osobně si myslím, že jím to dělalo neplechu (zatížení serveru) a tak to nechali zatím jen u GC/TB, kterých je minimálně a editují se skoro nulově…
… jinak není problém listing z 99% připravit v editoru u GC/TB a pak ten zdroják překopírovat ke keši
Já si napsal generátor fieldnotes s WYSIWYG a pak to loguji zatím ručně, ale v plánu je dopsat si něco, co bude logovat automaticky s protažením coinů. Zatím mě těch pát logů nezabilo, ale pokud pojedu příští týden do brna na kole, tak to bude vražda..