Ahoj, mám problém s odkazy v listingu své keše [cache]GC1RDF2[/cache]. Mám tam seznam blízkých kešek v okolí i hypertextovými odkazy. Chtěl jsem tam přidat odkaz na jednu novou kešku. Listing mám připravený v souboru ve svém počítači, takže do editačního formuláře to jen kopíruju. Je zcela běžné, že server GC.com si zdrojový text upraví a rozhází ho. Pokud v něm však nejsou chyby, tak to ve výsledku nevadí. Tentokrát mi však u všech odkazů v odstavci ořezal úvodní <a href=, takže odkazy se nezobrazují korektně. Nevím, kde jsem udělal chybu. Proto chci poprosit, zda by se někdo nepodíval, zdali jsem někde něco nepřehlédl. Někdy se zdrojový text rozhází, třeba když chybí nějaká závorka či uvozovky nebo je tam nějaká mezera navíc. Tady ale chybu nevidím.
Text, který mám připravený externě a kopíruju do formuláře, je tento:
Výsledek po uložení je tento:
Tak nevím, jestli jsem něco nepřehlédl, ale přidával jsem jen jeden řádek navíc, přitom rozhozené jsou věchny odkazy. Není možné, že to je chyba na serveru? Mám počkat a zkusit to uložit později?
Dodatečně jsem si všiml, že to rozhodilo i odkaz v jiné části listingu, kterou jsem nijak neměnil. Takže chyba je spíš opravdu na straně serveru. To pak znamená neprovádět úpravy listingů obsahujících odkazy do doby, než to bude fungovat správně. B)
No, docela jsem se toho vylekal. Jdu na svůj profil a jsem zděšen :D. Kód je v pořádku a včera to ještě šlapalo. U všech obrázků, co jsou zároveň i jako linky, to hodilo definici linku jako zobrazený text, tedy krom "<a href=" a "</a>".