moc pekne a rychle mapy i letecke
Souhlas, akorat zatim naprosto nevhodne pro jakoukoli spolupraci s GPS. Souradnice je potreba zadavat do vyhledavaciho policka a pokud mam treba databazi objektu s gps souradnicema tak mi zatim prijde odkazovani na tuto mapu ponekud neprakticke. Tim nechci rict, ze to nejde, ale urcite by to slo i lepe (treba jako pri pouziti google maps). Doufejme, ze to dodelaji.
Když chci odkazovat souřadnici, tak použiji adresu jakou generuje to vyhledávací pole. Takhle už mám odkazy z databáze keší a docela to je použitelné
Ale jo, ja vim ze to tak jde, ale prijde mi to divne. Treba tam dodelaji neco inteligentniho. Zatim pockam. V soucasne dobe odkazuji na mapy na centru neb oni si sami dodali souradnice kdyz doslo k vymene informaci. GPS sem si pak naklikal sam podle atlasu a google earth.
no, jestli je adresa beta.mapy.cz/souradnice.asp?lat={lat}&lon={lon} nebo beta.mapy.cz/?st=search&fr=LOC:{lat}%20{lon} mi přijde jako nepodstatný implementační detail
Uznavam ![]()
No, malovana mapa je opravdu hooodne prosta, zato letecka super - opravdu vidim kazdy strom na sve zahrade. Akorat ze ten snimek je podle stavebni situace odhadem tak 5 let stary.
Hmm tak to vypada, ze z tech map udelali definitivni provizorium. :-((( A bohuzel zaroven odstranili ty stare.
Blahove jsem si myslel, ze najit eventovou hospodu bude zalezitosti 30s jako vzdy…
Nebo delam nejakou zasadni chybu? Nezkousel jste to jeste nekdo?
Michal