Obědnával jsem si nějaké věci na http://www.shop.gcsproduction.cz/ a chci se zeptat jakou máte zkušenost s dobou než vám to dodaly dobírkou?
Obědnávku mam už asi týden ve stavu "Zpracovává se - dobírka"
Díky za odpověd..
Nebude jednoduší kontaktovat přímo GCS production jak to s tvojí zásilkou vypadá.
tel.: 420 775 060 065
[email protected]
Asi bude záležet na tom co jsi si objednal. Jestli je to nějaká věc s delší dodací lhůtou, tak to klidně může trvat týden.
Mě konkrétně zásilka přišla cca po týdnu, ale to jsem jí já sám zkomplikoval, tudíž, pokud je to běžné zboží co mají na skladě tak asi do týdne. Pokud zboží nemají na skladě tak to bude trvat déle.
V poslední době se některé objednávky zpozdily a tímto se ještě jednou omlouváme. Na všechny dotazy se snažíme odpovídat spolu se zdůvodněním téměř ihned, někdy se ovšem stane, že příchozí mail spadne do SPAMu. Můžete použít náš email nebo ICQ (i přesto, že je offline).
Dodaci lhuty vcetne vyroby razitka byly v pohode, jedina vyhrada je ze maji na titulce logo Paypalu dva dotazy jestli teda je mozne platit pres PayPal nebyla zadna odezva takze jsem platil prevodem.
Taktéž mám problém s dodávkou.
Zboží objednáno zaplaceno, jen jsem přiadl poznámku, že chci odeslání až v době, kdy se vrátím z dovolené. Zpátky jsem už 14 dní, stále nic, na stránkách je stav-zaplaceno.
Na mail žádná odezva, telefon nikdo nezvedá, ICQ mi nefunguje.
Příště si asi budu rozmýšlet, zda použiju tenhle obchod…
Mail použijte tento: [email protected] a telefon 775 060 065. ICQ v poslední době bohužel zlobí, přecházíme na Jabber, kde můžete psát na [email protected].
Já jsem se na PayPal ptal, odpověděli mi , že je to možné, ale že v Česku více dopoučují platbu převodem.
Vida, takže tenhle post zabral a díky němu jsem zjistil, že celý týden volám na jiné číslo (BTW, neví někdo, proč má mobil jinak číslice než PC numerická klávesnice?).
Při objednávce jsemsi totiž nevšiml, že u některého zboží bylo uvedeno dodací lhůta v půli srpna…
Mám dojem, že je lepší asi věci řešit přímo s obchodem a ne zbytečně s tím zaflákávat tohle forum… hlavně když je čas jít na objed. Tuhle jsem si něco obědnal z ameryki a ještje to taki nepřišlo, tak fakt nevím, jestly nebudu psát na geocaching.com, co s tim B)