Nevíte někdo jak se dá přidat hudba do listingu?
např. jako je v GCKM9Y
...mně to nějak nehraje... ale v kódu stránky je toto:
<p>
<span id=“ShortDescription”>
This cache is easily accessible from the road side, be sure to park your car in the impossible to miss lay-by.
<bgsound src=“http://musicby.jw-music.net/midi/hp_prologue.mid” loop=“1”>
The cache can be located by following the tracks that lead up from the lay-by.
</span>
</p>
…ale jak to tam dostal, to teda netuším. Dost bych se divil, kdyby to šlo tak samo od sebe. To je spíš otázka na někoho, kdo už nějakou kešku zapisoval…
uz jsem po tom taky nedavno patral -
podle me se to dela pridanim HTML prikazu <bgsound src=“”>.
Ale zkusel jsem to a GCserver to z listingu vzdycky odstrani. Takze podle me to slo, ale uz to nejde[8o|]
pod Mozillou to nejde, pocujem to v IE a zle to kvoli tomu natahuje stranku…
Taky jsem dospěl ke stejnému názoru.
Ale sem do fóra to jde [:)] Edit: Tak zpět, teď vidím že taky nejde, ale v Náhledu a při editaci to hraje.
[quote] maty: uz jsem po tom taky nedavno patral -
podle me se to dela pridanim HTML prikazu <bgsound src=“”>.
Ale zkusel jsem to a GCserver to z listingu vzdycky odstrani. Takze podle me to slo, ale uz to nejde[8o|]
[/quote]
Jestli to skutečně odstraňujou, tak je to jedna z mála věcí co zaslouží pochvalu :-) Vždyť je to šílený, člověk poslouchá mp3 a do toho najednou tohle...
V Opeře to funguje perfektně.
Nechci bejt za moralistu, ale fakt doporučuju hudbu do listingu nedávat. Sice vím o způsobu, jak obejít i GC.com, ale pro klid v duši návštěvníků poslouchající mp3 ho uvádět nebudu.
Jinak ten bgsound by opravdu fungovat neměl, protože je to syntaxe prastarého HTML 4.0 nebo možná ještě staršího, která udává, že tag bgsound má být v hlavičce stránky, tedy mezi tagy <head> a </head>, kam vás patrně GC.com při tvorbě listingu nepustí. I když je fakt, že ten IE zvládne ledacos.
[quote] kralik:
[...] ale jak to tam dostal, to teda netuším. Dost bych se divil, kdyby to šlo tak samo od sebe. To je spíš otázka na někoho, kdo už nějakou kešku zapisoval...
[/quote]
Pred par lety se na gc.com zacal pouzivat nastroj HTMLTidy, ktery odstranuje potencialne nebezpecne a nestandardni tagy - viz tento thread. Listingy zadane pred timhle omezenim nebyly meneny - dokud je autor nezedituje, tak tam lze narazit na leccos.Letmo jsem mrknul na zdroják GC.com a je psaný (nevím jestli celý) v XHTML 1.0 Transitional, tudíž s HTML Tidy můžete na hudbu skrze tag <bgsound> zapomenout.
Na druhou stranu nejvolnější verze (Transitional) umožňuje spousty jiných věcí jak zkrášlit listing a vůbec to HTML Tidy nepostřehne [;)]