Ahoj,
měl bych menší prosbu na nějakého PM. Potřeboval bych, aby mi našel všechny cache, které jsou zaměřené na hudbu (nebo ve kterých se objevuje hudba)..
Dostal jsem nápad, že by se mohli udělat jakoby "série hudebních cachí" , když existují např. : Významné stromy, K pramenům, Filmová místa..
A měl bych i dokonce jejich označení (u Významných stromů je strom, u filmových míst zase filmový kotouč…)..
Co vy na to a byl by někdo ochotný mi najít všechny hudební cache?? Vím asi jen o cca 10 cachích..
No.. jako i klidně BM může najít nějaké ty hudební cache, ale PM (alespoň myslím) může udělat, jak se tomu říká.. Bookmark list? nebo tak nějak.. Mě to jen tak napadlo.. Jestli mi chceš pomoct, beru kohokoliv..B)
Ne, no… prostě bych chtěl menší pomoc s keškama.. A PM jsem myslel, že by mohl udělat ten bookmark. Já si k sobě dám ty všechny hudeb. cache a pak PM-ku mu pošlu všechny, aby byly v tom bookmarku.. To jsem myslel, ne jako, že bych se chtěl "ulejvat":):D, ale že já jsem BM a nemůžu to dělat… toť vše..
Nebo spíš bych se chtěl pokusit zkontaktovat VŠECHNY ownery hudebních cachí a pozeptat se, jestli by náhodou s tím souhlasili..
Po případně ještě někoho bych potřeboval s pomocí.. kvůli stránkám série (teda, jestli to vyjde a půjde).. Beru kohokoliv, kdo má čas, umí vytvářet WEB stránky a chuť do toho jít..
Díky za další kešky, akorát to poslední [cache]GC123X3[/cache], tam není žádná zmínka o hudbě nebo Jakubovi Rybovi (jsem buď geoslepý nebo to tam opravdu není)..