Hurá na UFO "GC1G3WH"

Na včerejším GeoPivu padlo rozhodnutí, že vyrazíme na UFOna. Termín 24.09.2008 v 19 hodin. v tuto chvíli nás je zhruba 7 tak by jsem výpravu klidně ještě o 3-4 dobrodružníky rozšíril… :slight_smile:

Garmin

Vše o produktech této firmy

asi bych se přidal jen musím sehnat dobrou svítilnu

Jak bylo s Luckyny domluveno, pravděpodobně jsme asi již započítáni :slight_smile:

Nevleze-li mi do toho nic dalšího, rád se přidám také. Tenhle podzemní tok ještě neznám, což je třeba neprodleně napravit :))

Snad mi to vyjde a též se budu moct zúčastnit :slight_smile:

My jsme s plysou dohodnuti na "někdy příští týden". Zkusíme to spojit.

jde se teda zejtra někdo na tuto kešku??

Byl už někdo z Vás na téhle kešce? Dnes celý den leje, ale i tak tam v 19:00 budu. Je třeba se nějak speciálně připravit, bude ta keš odlovitelná suchou nohou když venku leje? Díky Jirka

Sice prší, ale není to intenzivní přívalový déšť. Takže podle logů odhaduji, že bude o něco více vody, ale pořád průlezné. Holínky s sebou :wink:

Jestli jste meli holinky, tak jste se pripravili o bohulibe protazeni stehennich svalu! :slight_smile:

Neměj obavy, stehna jsme si řádně protáhli i v holínkách trošku jinde (a není to až tak daleko od UFA). Zdali tam bude keš, to ještě záleží na konzultaci s reviewerem a barrandoffskou bezpečnostní komisí :wink:

Bude dalsi temnehnusno podzemni keska? Parada! Se mi ted v kanalech nejak zalibilo a premyslim, jestli nebude moc nebezpecne neco schovat u nas v prostorach byvale nacisticke podzemni tovarny Rabstejn. Leze se tam takovou peknou rourou, kde to smrdi ropou a jeste to ma jeden nezazdeny vylez :slight_smile: Horsi je, ze ti, co ty vylezy vzdycky zabetonujou, asi maji nejaky duvod…

Pokud chcete ještě něco trochu podobného Styxu nebo právě Ufu, tak doporučuju PTS ([cache]GC1GDKZ[/cache]) :wink:

Vim, vim, uz mam i doporuceni "chodit horem" .-)

Hmm, jsem si nějak nevšiml. Tak přesouvám ze sekce Garmin do "Hledám společnost" až teď

Myslíš tu západní část, co ji za bolševika využívala armáda na skladování leteckého benzínu? Tam jsme byli před 4 lety a bylo to moc fajn B) Rozhodně to není nebezpečnější nežli Styx, Ufo nebo Antracit.

Nevim o tom, ze by ji vyuzivali jeste za bolsevika, ale bude to presne ono :slight_smile: Ja bych zvetravajicimu cedici v lese verila min nez kontrolovanemu systemu kanalu, ale dam na zkusene kanalniky a pujdu to o vikendu okouknout :slight_smile:

Ty chodby jsou všechny důkladně vybetonované. Koneckonců ze západní části je normální, veřejně přístupné muzeum.