tu "Do nížiny na hory" jsem moc nepochopil, jestli je jenom vedle hospody, tak to mé původní myšlence moc nevyhovuje. Nejsem zrovna příznivcem kešky u každé hospody
Event zařazen
Blik
- akorat jsem to do stejnyho vlakna napsal o pet hodin driv. ![]()
Jinak pokud se sem pridavaj i eventu, cemuz moc nerozumim - protoze kazdej druhej event ma v nazvu pivo - tak by se nemel opomijet legendarni pane Pazitkuv Oktoberfest [cache]GC1WEHA[/cache], kterej krom toho, ze stal Qnika mobil (zrejme utopen nekde v chmelu nebo sladu pri prohlidce), tak se konal primo v prostorach pivovaru.
první event jsem tam přidal omylem, tak už jsem v tom potom pokračoval. Ale smysl v tom nehledej, není tam ![]()
Jedna multina po restauračních zařízeních na severu Ostravy - Pub tour Petřkovice (GC2185J) ![]()
Oficiálně archivovaná, ale podle dostupných informací v pohodě odlovitelná multina s částečně pivní tématikou - Ozzákovy Hukvaldy (GC1KF6K)
Není sice pivní, ale pokud to s konzumací přeženete, možná, že se tam i probudíte - Záchytka (GC1FY0T)
Tady je jedna - GCP64H Vendelinska kulickova.
V Bavorsku je cela serie kolem zahradnich hospudek * BiGaDo - Bier Garten Dose - jedna v Mnichove byla stylovka - tuplak.
koukal jsem a můj oblíbený pivovar nikde
tak ji tam musím asi založit
pak dám info, ale bude to nějakej čásek trvat ![]()
To Hplus: Sorry, jsem si nevsimnul
Ale jak koukam do toho bookmarku, tak treba hned prvni polozka GC135P8 1. ceska negovaci ma krome zminky o pivovaru v listingu s pivem pramalo spolecneho. Podobne se mi jevi i GC1DH2R (tam jsem tedy nebyl). Ostatne v minulosti mel skoro kazdy zamek/panstvi svuj pivovar a navic bylo i spoustu domu mestanu, kde se pivo varilo. O tom ale asi jini vedi vice.
Chtelo by mozna popremyslet, zda-li ten bookmark bude obsahovat i mista, kde kdysi nejaky pivovar byl, ale nyni uz tam po nem neni ani pamatky. Myslim, ze by bylo skoda ho takto zasekat/prehltit.
Vsak v pohode, znas moje kecy. ![]()
Ale privedl jsi me na dalsi tip do bookmarku - [cache]GC1KMNJ[/cache], ktera vznikla u prilezitosti Trutnovskeho GeoPiva [cache]GC1JKZE[/cache].
A co Budejovicky Budvar?! GC1536K? Jakto ze Chemik, patriot, se jeste neozval?! ![]()
máš pravdu, nemá cenu bookmark zahltit zbytečnostma, jak je vidět, pivovarů je více než dost. Promazány neaktivní eventy a málo související kešky. Vaš tipy jsem doplnil. Dík
Když už tam máš Urologickou v Turnově,tak Ti nesmí chybět ani tahle ![]()
[cache]GC1JXM2[/cache]
Jedna u našich slovenských bratov, kde se mimo jiné licenčně vyrábí i Radegast ![]()
Díky, ale mezinárodní bookmark zatím neplánuju ![]()
Narazil jsem na další kousek s pivní tematikou - [cache]GC21VRZ[/cache] ![]()
zařazeno
V Benešove cache Ferdinand - [cache]GC1GZX8[/cache]
Ještě tahle je pivovarská: [cache]GCP64H[/cache]
Čerstvá novinka věnující se pivku ![]()
[cache]GC23F79[/cache]