I mezi námi jsou dobří lidé...

… jen nejsou tolik vidět. Proto bych rád alespoň na dva z nich ukázal:

1. dubna jsem při odlovu jedné keše vytrousil krytku objektivu. V duchu jsem se s ní rozloučil a povzdechl si nad ní ve svém logu. 18. června ji však našli michal_smsmsm a tintina. Dnes na mě obálka s krytkou vypadla z poštovní schránky.

Michale, Kristino - ještě jednou děkuji a dřevěné peníze už jsou na cestě!

Spíš si sypu popel na hlavu že jsem ji poslal až tak pozdě :frowning: ale hlavně že dorazila :wink:

:slight_smile: je fajn to vědět. Co by kačer pro dřevěné platidlo neudělal.

Zegga: To víš, zima bude určitě dlouhá a tuhá, tak mít dost topidla je důležité :wink: Někdo by měl probrat muj šuplík s CWG a zapsat nové do profilu na gc.com, ale při těch počtech se mi do toho už nějak nechce :slight_smile: Potřebuju nějaký stojan na kolečka abych v tom mohl dělat líp pořádek :frowning: a taky byh byl rád kdyby bylo víc CWG vůbec v keších obecně…

kulhal: No hlavně jsi měl štěstí, že jsem dopředu četla logy, což normálně nedělám… :slight_smile:

Mě podobně naháněl Vulpo.Poprvé s nálepkama,pak s tužkou,pak zase nálepky…Ale díky mu za to =:3

Chceš snad naznačit, že to mam udělat? :smiley: Jako kdyby mě nějaký dřevěný kolečka zajímaly… Ale těch malinkejch smajlíků magnetů by mohlo být víc… :slight_smile: