I. plzensky geocoin Radyne

Jelikoz jsem propadla kouzlu 2. plzenskeho geocoinu, chtela bych moc moc ten prvni. Existuje v tuhle dobu vubec nejaka sance, ze by se dal jeste nejak sehnat?

Kontaktuj Poníka, měl nějaké navíc a pokud vím, tak i měl zájem je prodat.

A ma neco spolecneho s Plzni, tedy plzensky team? Kdyz vyhledavam na gc.com, vyjede mi poniku trochu vic :-D.

Ponik a tým :wink: jinak řada kačerů z plzně je ještě asi má… já jsem v té době nekešoval, takže nemohu sloužit…

Oficiální balík byl rozprodaný, takže zkoušej přímo konkrétní lidi - podílníky ze seznamu.

• MichalS & Flower
  • Venca68
  • popaK - vyprodáno
  • Nevřeňáci
  • Háča
  • Poník
  • JPAgeo
  • kapr.johnik
  • Kate & Scooby
  • hrafnain
  • haggaeus
  • hennessy & Koláček
  • chenicek.jan
  • TheOnions
  • milach
  • 2vkjmch
  • Martani

Jezis, to je na hromadnou zpravu, skoro lepe pockat, jestli si to prectou :p.

Ten kousek bych si nechal také líbit, opravdu se povedl.
Dokážu odhadnout, že by v nějaké aukci vynesl slušnou cenu jeho majiteli :).

Taky vyprodano (resp. rozdano), zbyl mi jeden a ted me pro nej zrovna napadlo urceni.

Achich, nejsem sberatel coinu jako takovy, mam jich par, ale mazlim se s nimi a tenhle bych si proste prala. No skoda no, v te dobe, kdy vznikl a prodaval se jsem jeste nevedela co je GC.

Doplňuji - Venca68 - vyprodáno…
Ale Poník fakt tvrdil, že má ještě nějaké coiny doma. Chtěl je dokonce vzít na prodej na předvánoční GeoTea(m), akorát, že je zrovna po šuplících nenašel. :wink:

Ještě dodatek… Když to klapne, tak na podzim bude třetí kousek do série. :slight_smile: Pokud se tedy do té doby neporveme nad výběrem motivu 3. plzeňského geocoinu. :smiley:

Nevadi, jeste mas sanci, vyhraj letos soutez ve waymarkingu geodetickych bodu na uzemi Plzenskeho kraje a za rok je coin s Radyni tvuj :slight_smile:

:p:p:p Tak to jsem se nasmala. Ja z Prahy vyhraju okolo Plzne. Tak touhle cestou to urcite nepujde :p. Kazdopadne na treti se tesim. Fakt tomu nebudete verit, ale kdyz jsem ho nasla pod smrkem (tedy vybrala jsem si ho predem), tak jsem si ho nosila po byte a kdyz jsem sla spat, tak ho jeste brala do ruky a otacela a temer mu davala pusinky :D. No nic, tomu rikam geocoinuchylka. Jeste se mi to teda ale nestalo. Takze plzenaci, odvedli jste fakt super praci.

Tusim, ze jeste jeden dva neaktivovany doma mam, tak jestli jeste mas zajem, muzu se podivat

No jasne, zajem je stale a cim dal sili :D. Kolik bys za nej chtel?

No dejme tomu, že na tom správnym báru stoji pivo 23, takže, jářku, by to byl ekvivalent deseti piv :wink:

aneb

230,- poprvé - odklepnuto?

Ano, odklepnuto, beru. Napisu ti jeste soukromou zpravu, abychom se dohodli na dalsich vecech. Ani jsem necekala takovy uspech.

Moje Radyně teď putuje Anglií. Nevím, jestli se někdy vrátí domů, proto kdyby měl ještě někdo z vlastníků jeden exemplář na prodej, tak bych ho koupil. Třeba na nějakém plzeňském geočaji… :slight_smile:

To je láce. Jestli máš fakt ještě jeden, tak ho za tu cenu beru.