iGeoKnife

Ahoj.
Mám dotaz na ty, co používají [color=red]GSAK[/color], vlastní [color=red]iPhone[/color] a používají aplikaci [color=red]iGeoKnife[/color]:
Nainstaloval jsem si tuhle aplikaci, která je vlastně GSAKem 8 do mobilu, bez problémů podle návodu jsem tam vložil databázi z PC, konkrétně soubor sqlite.db3. Po té, co jsem ho i iPhone upravil (konkrétně udělal corected coordinate a přidat Notes) - chtěl bych ho opět synchronizovat s GSAKem v PC, ale když tentýž soubor uložím a přepíšu jím soubor v datech aplikací - cache, u kterých jsem změny provedl nejdou vůbec otevřít, i přesto, že se tam notes i corekted hlásí.
Díky za odpověď, kdokoliv s tím máte zkušenost.

Tak jsem to zkusil. Udelal jsem si test databazi v GSAKu. Nacetl ji do iGeoKnife, tak jsem zmenil souradnice a pridal poznamku do Notes.
Sesynchronizoval s itunes a vysledek v gsaku po prepsani upravenou databazi je ten, ze v User notes se mi poznamka objevi. V corected coordinate mam ozneceno ze jsou corrected ,ale jsou stale ty vychozi, tak to funguje nejak napul. Jinak ten soft nevypada spatne. Skoda ze tam neni prime propojeni na dropbox nebo nejakej jinej cloud. Co se typa offline programu do iPhone zustavam asi u Geosphere. Tak si muzu pri vyletech do zahranici i exportovat fotohinty.

Dky za ty - Geosphere jsem zkoušel také - do zahraniční spíš používám klasickou GPS, kde mám buď přímo korektované mysterky a všechny tradičky.
V ČR bych měl rád info, která je korektovaná a která ne - což bohužel jsem Oregona nenaučil (pokud to vůbec lze).

dá se nastavit sync přímo na dropbox nebo pouze přes itunes? respektive v popisu to zmiňují ale nějak se mě to nedaří .. dík za rady

Obávám se, že pouze přes ITunes, jelikož program sám v sobě nemá možnost vlastního importu.

Pokud se týká rozlišení mysterek s CC v GPS tak jsem se tím taky potýkal ale od doby co v GSAKu používám makro od Norberta tak s tím není problém od té doby mám v GPS u vyluštěných mysterek v GPS symbol CC a je to v poho.

Ne, né, to je trochu jiný problém. Je to soft do telefonu a ten automaticky u korektovaných keší dělá vykřičník. Problém je, že ten soft není moc flexibilní, co se týče importu a exportu databáze.

BTW. Hoď na to makro prosím link.

Ahoj, ve foru je pod programy pro pc odkaz na cachemapa (mapy cz…)
odkaz je http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=24469
Chvíli jsem s tím laboroval, ale ve spolupráci s autorem jsem to rozchodil a je to super.

bohmovi - promin ale jaka je souvislost s igeoknife? když tak postup sem pls :slight_smile:

Orxion - s tématem nic, byla to reakce na Alkeho poznámku že se mu nedaří rozlišit v Oregonu keše s CC od ostatních.

Zdravím,

chtěl jsem se uživatelů iGeoKnife zeptat, jestli umí nahrávat i z OneDrive úložiště, nebo podporuje pouze Dropbox?

Díky předem za info.