Chtěl bych se zeptat, k čemu slouží Ignore List. Myslel jsem, že keše zařazené na tenhle seznam se mi nebudou zobrazovat v mapě a nebudou přidávat do PQ. Ale jsou tam. K čemu je to tedy dobré? Jen abych si pamatoval, kam nemám chodit?
Mám za to, že na malě Ti to zůstane, ale mělo by to vypadnout ze seznamu…
To co je v ignore listu, nepřichází v pocket query. Je to defacto obyčejný bookmark a taky se s ním takovým způsobem zachází, navíc jsou pro něj speciální odkazy v listongu.
Pokud má člověk kešku v ignore listu, může si ji stále přidat do watchlistu a watchlist lze aplikovat taky na celý ignorelist v jeho nastavení.
jen upresnim, ze aby to neprichazelo, jak rikas, musi byt v PQ zaskrtnuta volba "Are not on my ignore list"
v opacnem pripade to v PQ prijde.
kese na Ignore listu se nezobrazuji na gc.com, tj. nejsou v nejblizsich ani na mape. i kdyz, ony na mape jsou, jen se po jejim nacteni zneviditelni:D
Ignore list používám s úspěchem na označení kešek, na které nechci jít, aby se mi nezobrazovaly v okolních nenalezených a zbytečně mne tím neotravovaly. Teď se u nás v okolí objevila nová wherigo cache a na ni to nefunguje. Na ignore list ji sice lze přidat, přesto se stále dál zobrazuje na geocaching.com v seznamu okolních nenlezených kešek. Máte někdo podobnou zkušenost, případně nevíte, kde je chyba?
Mám nedaleko domova kešku jejíž téma se mi nelíbí. Chtěl jsem aby se mi přestala zobrazovat na mapě, tak jsem ji dal Ignore list. Ovšem efekt 0. Je pořád jak na mapě, tak v textovém výpisu keší v mém okolí. Jedná se o tradiční keš…
Funguje to někomu?