Mili geokolegovia a geokolegyne, na znamost sa dava, ze sa zahajuje druhe kolo predaja ceskych geocoins.
Objednavat mozete na tejto adrese: adrese K dispozicii je obmedzeny pocet poslednych minci (asi tristo), takze nevahajte a objednajte si Ked budu mince vypredane, objednavanie sa automaticky zastavi. btw vo formulari je mala chybicka ohladom ukoncenia objednavania v lednu, opravime to, nevsimajte si to
aktualne info: pravdepodobne druhy tyzden v cervenci dostanu vsetci, ktori si mince objednali, mail s vyzvou k zaplateniu a dalsimi informaciami. Distribucia minci bude postou v prvy srpnovy tyzden - Kozlik ktory ich ma tu cely cervenec nebude. Dakujeme za trpezlivost
Díky moc za nabídku! Pokud budou opravdu až v srpnu, tak by mi to pomohlo - rodina se těší, že v zahraničí nějaký mince či u nás nalezené TB “dáme do oběhu”…
Obednaval jsem hned z kraje, ale dodneska mi zadny potvrzujici email nedorazil, jak bylo avizovano (s vizvou k zaplaceni). Mam tedy udelat obednavku znova?
Já dostala 2.7. výzvu k zaplacení, což jsem hned udělala a od té doby nic. Potřebovala bych coiny do 11.8., protože odjíždím na dovolenou a chtěla bych je vypustit.
aktualna sprava - volal som prave s Kozlikom, az teraz sa po navrate z avizovanej mesacnej dovolenky dostava k posielaniu minci - uz ich ma napytlikovane a ti, co platili, by ich mali coskoro dostat - na postu pojdu tento tyzden. Ti, ktori si objednali mince, ale este ani nedostali ziadost o platbu - coskoro sa tak stane, stiahnem posledne objednavky, spocitam to a Honza Bartovsky Vam potom zasle mail s info o minciach a poziadavkou na platbu.
Ospravedlnujeme sa za dlhy cas od objednavky k dostaniu sa k minciam - je leto, dovolenky, a vela prace v zamestnaniach - celu akciu s ceskymi geocoins robime dobrovolnicky bez zisku vo svojom volnom case (resp. na ukor zamestnania). Buduci rok skusime vymysliet system tak, aby sme to maximalne urychlili.