II. kolo objednavania ceskych geocoins

Mili geokolegovia a geokolegyne, na znamost sa dava, ze sa zahajuje druhe kolo predaja ceskych geocoins.

Objednavat mozete na tejto adrese: adrese K dispozicii je obmedzeny pocet poslednych minci (asi tristo), takze nevahajte a objednajte si :slight_smile: Ked budu mince vypredane, objednavanie sa automaticky zastavi. btw vo formulari je mala chybicka ohladom ukoncenia objednavania v lednu, opravime to, nevsimajte si to :slight_smile:

Mam dotaz, po jake dobe ma prijit potvrzovaci mail? Ze me stale od rana neprisel. Nebo mam uz smulu? Dekuju :slight_smile:

Tak to jsme na tom podobne. Cekam od vcerejsiho vecera. Prosim, muzeme dostat nejake info. Uz se tesim Diky.

ahoj info posleme naraz ked sa to nahromadi prosim o trpezlivost :slight_smile:

aktualne info: pravdepodobne druhy tyzden v cervenci dostanu vsetci, ktori si mince objednali, mail s vyzvou k zaplateniu a dalsimi informaciami. Distribucia minci bude postou v prvy srpnovy tyzden - Kozlik ktory ich ma tu cely cervenec nebude. Dakujeme za trpezlivost :slight_smile:

V skrytu duše jsem doufal, že to stihneme v červenci, abych je mohl v srpnu vzít s sebou do zahraničí - co se dá dělat…

Ak je Tvoja kriza akutna, zastav sa a dam Ti par mojich minci, vratis mi ich ked dostanes svoje z druhej varky.

Díky moc za nabídku! Pokud budou opravdu až v srpnu, tak by mi to pomohlo - rodina se těší, že v zahraničí nějaký mince či u nás nalezené TB “dáme do oběhu”…

Posilala jsem mail ohledne geocoinu…prisel vam? Diky za odpoved

jak pise saman:

takze zatim muzu jen potvrdit, ze mail je v kastliku.

Nám přišel. Díky!

Kozlik sa uz vratil z dovolenky, a zacne rozosielat mince.

Myslis, ze prijdou do pristiho utery? Pojedu do norska a chtel bych si jeden vzit s sebou..

Obednaval jsem hned z kraje, ale dodneska mi zadny potvrzujici email nedorazil, jak bylo avizovano (s vizvou k zaplaceni). Mam tedy udelat obednavku znova?

Ali

Take jsem nic zatim nedostal ackoli mam objednano a zaplaceno uz asi mesic :frowning:

Já dostala 2.7. výzvu k zaplacení, což jsem hned udělala a od té doby nic. Potřebovala bych coiny do 11.8., protože odjíždím na dovolenou a chtěla bych je vypustit.

Jsem natom stejně jako vy. Zaplatil jsem hned jak me vyzvali emailem. Zatim taky nic

No mne ani nikdo nevyzval. Radeji jeste projdu spam kos.
Ali

No mne ani nikdo nevyzval. Radeji jeste projdu spam kos.
Ali

aktualna sprava - volal som prave s Kozlikom, az teraz sa po navrate z avizovanej mesacnej dovolenky dostava k posielaniu minci - uz ich ma napytlikovane a ti, co platili, by ich mali coskoro dostat - na postu pojdu tento tyzden. Ti, ktori si objednali mince, ale este ani nedostali ziadost o platbu - coskoro sa tak stane, stiahnem posledne objednavky, spocitam to a Honza Bartovsky Vam potom zasle mail s info o minciach a poziadavkou na platbu.

Ospravedlnujeme sa za dlhy cas od objednavky k dostaniu sa k minciam - je leto, dovolenky, a vela prace v zamestnaniach - celu akciu s ceskymi geocoins robime dobrovolnicky bez zisku vo svojom volnom case (resp. na ukor zamestnania). Buduci rok skusime vymysliet system tak, aby sme to maximalne urychlili.