Ahojte prace na ceskom geocoine pokracuju, moj kamarat Riki Watzka nam urobil navrhy na ikonku ceskeho geocoinu, vyjadrite sa, ktory navrh sa Vam najviac pozdava
Ikonka bude v profiloch geocacherov, na stranke cache, ked tam bude vlozena, atd., podobne ako su TB, us geocoiny atd.
A 

B

C

D

jakoze hlasovani?
tak ja rikam prvni varianta (lev a vlajka), nebo mozna druha (jen lev). urcite ne jen vlajka …
Radsi bych tam videl jesterku, jink D.
Tak tedy asi za B, pac to vypada jako ikonka mince a ne jako ikonka knofliku nebo hopiku, jako napr. nemecka ikonka. Mozna by na pusobivosti dodalo spis stribrne, ci zlate zabarveni.
Nicmene varianta E (jesterka) by byla asi taky velmi zajimava…
Samotný lev je OK, ale z hlediska ikonografie a čitelnosti je nejlepší poslední typ vlajky. Z ikony by mělo být vidět, že jde o Czech geocoin což ještěrka nesplňuje… Bijte mne ale stojím si za tím (ale můj názor je názor člověka, který se léta jako “second job” živí aplikovanou grafikou a DTP…)
Michal
Podle me je moc fajn A a rozhodne bych pro nej hlasoval vsemi svymi moznymi hlasy.. ;))))
Kdybych to mela hodnotit jenom podle toho, co se mi libi, tak by to bylo B, ale fakt je, ze to ma byt Czech geocoin a pro tento ucel podle meho mineni nejlepe vyhovuje D,. Asteris
B - je nejhezci a nejvic odpovida vzhledu mince (vlajka na ni neni, lev ano).
Libi se mi varianta B, ikdyz barva je takova smutna. A diky autorum za Vasi praci.
Jsem fšemi XX pro D=ještěrka.
Když jinak nedáte, tak záložní varianta je B (nějaká veselejší barvu by se nenašla?)
Me se nejvic libi A.
P.S: Nemoh by mit ten lev aspon vocas z jesterky??? ;o)))
IMHO jsou navrhovane symboly prilis vazne a ceske putovni minci tak stale chybi jedna dimenze reprezentace a tou je bezpochyby nase ceske pivo. Proto navrhuji ikonku pekne napeneneho pulitru zlataveho moku. At ve svete vidi, ze mame krome nejhezci mince take smysl pro legraci
no a co takhle neco jako je B akorat ten lev mensi a kolem nej jesterka 
jiank hlasuju pro A je to takove veselejsi
Přátelé, lvi jsou sice hezcí, ještěrka také určitě mooc fajn, jenže ikonka v geocaching.com je bimapa o pevných max. rozměrech 32 × 32 pixelů. Zkuste si zdejší ikonky vměstnat ve Photoshopu do uvedeného rozměru (zde mají ty malé nejmenší rozměr 44 pix) a uvidíte jakej je to maglajz… někdy je méně více a v PC grafice to platí dvojnásob. Takže 4 geohlasy D-teamu pro variantu D. Osvětlení a “reliéf” typu DE coinu by navíc ještě ikonu vylepšilo…
M+P+A+E
PS: podívejte se na některé ikony geocoinů států USA, například Michigan je z podobného důvodu naprostá hrůza, narozdíl od jednoduchých typů Tennesee či New Mexico. Kromě toho jsem ochoten vsadit flašku něčeho dobrého, že další evropské národní geocoiny, které jsou v “očekávání” budou následovat německý příklad a budou odvozeny od vlajky ( tj. Británie bude mít Union Jack a Norsko kříž… )
pravdu díš, vůbec mě nenapadlo podívat se na ty malé verze, v tom případě volím trapné C nebo D
Taky Decko. Dorcadion ma pravdu, bitmapy teto velikosti moc detailu nesnesou.
Me by se libilo bud B v nejake “mincovnejsi” podobe - treba takhle:

a pokud to neprojde, tak jsem pro D