Ahoj, prosím o radu. Když si zadávám kešky do MapSource, tak program nabízí ikonkdy zvlášť pro multinu, mysterku,… ale pak když tyto body přesunu do GPSky tak jsou ze všech pouze praporky. Zřejmě to bude proto že tyto ikonky se v GPSce vůbec nenacházejí. Jaký to teda má účel od výrobce když do Mapsource dá jiné ikonky než jsou v přístroji?
A dále je tam možnost nahrát své ikonky. To taky nevím jak, a hlavně asi i kdyby se mi je do Mapsource podařilo nějak dostat, tak po přesunu do přístroje bude zřejmě opět jen praporek ![]()
Poradíte?
Není to zas až tak velký problém, ikonka truhličky stačí, ale kdybych věděl hned při pohledu na display co je to za druh kešky, bylo by to samozřejmě lepší ![]()
Dík
Mě osobně to šlape. V MS (6.15.6) si zadám ikonku "Geocache", pošlu do garmina a normálně v mapě je.
Jiný FW?
Jooo,ikonka Geocache funguje v pohodě. Ale v MS jsou vedle ještě ikonky Multi-cache, Letterbox cache,… a ty se mi při převodu do Garmina změní ve vlaječku ![]()
musis si do hcx pomoci ximage poslat sadu vlastnich ikonek jednotlivych kesi. podivej se do odkazu vlevo > makra gsak > tam najit mionovo makro mapsource export (ma to hezky polopaticky navod) a bud to presymbolovani delat s gsakem, nebo si aspon stahnout sady ikonek.
jenom to pak ma maly hacek, ze na mape se ti budou jevit kese hezky prehledne, ale kdyz das vyhledat poklad, tak se ti v seznamu ukaze jako poklad jen jeden z tech symbolu (tradicni, multi …), ktery si jako poklad nastavis. ono to neumi rozeznat, ze poklad jsou několik ruznych symbolu.
ale kdyz jsem mel legenda C, tak jsem preferoval prehlednost na mape s ruznymi ikonkami a jako poklad nastavil tradicky.
Dík,
jdu na to mrknout.![]()
Tak to je super…myslel jsem ze HCx neumi ikonky jiny nez ma…
…a export z Geogetu s ikonkama jde taky?
EDIT: ted jsem zkousel v Mapsource manualne zmenit ikonku na mysterku treba…a pri prevodu do GPS tam je jenom barevnej puntik misto symbolu…neni potreba ty obrazky jeste nejak dostat do GPSky?
EDIT2: tak xImage jsem nasel a nainstaloval…ale kdyz tam chci poslat ty symboly tak haze nejakej error ze neni compatibilni ten obrazek
No tak jsem na tom podobně jako swenney ![]()
safra, ze by hcx vyzadoval jiny format nez c a cx?