Import cache do Locify pres kabel

Je nejaký pokud možno jednoduchý způsob, jak importovat do Locify cache, když nemám telefon připojený k internetu? Doma mám připojený jen počítač, do něj bych si stáhnul cache a pres USB přenesl do Nokia N78.

pokud máš firefox, pak zkus Add to Locify Script,
musíš se ale registrovat na servru locify, aby to fungovalo, vytvořený soubor keš.kml stahneš do pc a kabelem importuj do E:\locify\files ( já mám instalováno na kartu)
v mobilu to pak v locify najdeš v uložené >procházet > mělo by to snad fungovat…B)

Ano, jde. Z GG vygeneruješ gpx soubory a ty uložíš do příslušného adresáře locify

jde to u aktuální verze 1.5.12 ?? nikde to nevidím…

Díky za rady. Nevím jistě, který je ten adresář. Dal jsem PocketQuery GPX do adresáře Locify\files. Když pak spustím Locify, tak najdu ten soubor v uložených místech, otevřu ho, a mám tam seznam cache, ale jen jejich kody, takže nepoznám, která je která. Když pak dám u jednotlivé cache Možnosti, tak tam je volba zobrazit na mapě, a to mi nejde, protože nemám v Locify offline mapy. Potřeboval bych, aby šlo přenést listing cache a pak bych to přes Locify přenesl do Nokia maps.

Kdyz spustím instalaci "Add to Locify", tak mi Windows píšou "chyba kompilace". Nicméně, na Locify serveru jsem se zaregistroval, a nahrál si GPX z Geoget, uložil si kml soubor do \locify\files a v uložené >procházet se to neojevilo.

Ono to nebere každý gpx soubor, už si nepamatuji, který jsem to z GG nechával generovat, ale nebyl to určitě původní PQ gpx a pak mám dojem, že to vezme i kml soubor jednotlivých keší..
… netuším jak to pak dostat do Nokia maps
… ideální je zobrazení v online google maps nebo si nainstalovat offline mapu
… už to nepoužívám, jelikož Locify je dle mého na geocaching srač.a