Může mi, prosím někdo poradit. Mám stažený soubor .gpx (tedy dva - i s waypointy). Soubor obsahuje cca 600 kešek. Je možné tetno soubor importovat do Garmin Vista HCx? Prokutal jsem kde co, ale nemůžu na tuto nabídku přijít. Díky moc za radu. Pustô
Idealne ho tam nacpi pres POILoader.
Vista umoznuje nahrani+ulozeni 1000 bodu celkem …
Taky mám dotaz k Garminu Vista HCx…dá se do něj nějakým způsobem stáhnout i listingy? Já jsem se vtom ještě nějak nenaučila chodit…![]()
Tak to u teto GPSky nejde.
Aha, díky ![]()
Ale jde, jen to chce používat ten správný program:) Ovšem není to vhodné při nahrávání několika stovek kešek (dlouho to nahrává POILoader).
Tak ukaz screenshot toho, jak ve Viste HCx mas cely listing. Na tve vecne lhani tady neni nikdo zvedavy.
Listing ve vistě je nesmysl.
Halumo, celý listing tu nahrávat nebudu, dám tu jen dvě části listingu - samozřejmě, že vista neumí obrázky a nahrát logy (ale ty nejsou součástí listingu).
A druhá část listingu
Celý zakopaný pes tvého úžasného geogetu je v tom, že neumí rozdělit export jedné kešky do více částí:( A teď čekám na omluvu:)
Jako rozdelit nekolikakilobajtovy listing bodu po 80ti znacich, to je fakt vyhra a desne prakticke! S timhle pracovat, to musi byt za trest!
Trvam na tom, co jsem rekl. Omlouvat se neni za co, protoze Geoget umi rozdelit export do kolika bodu se ti zamane. Ale v tomto pripade je to zcela na nic. Toto neni listing v GPSce, toto je neuzitecny a neprakticky prasopes.
(krom toho, ze ti ani ty dve casti listingu dohromady nedavaji zadny smysl.)
Protože jsem nascreenoval začátek a prostředek listingu. Tvrdil jsi, že to nelze, já ti dokázal, že lze, ale přesto stále meleš svou!!! A copak je to jiného než listing v GPS? :o
To protoze clovek, ktery se na to ptal, by to chtel pouzivat. Tohle se ale pouzivat neda1
To je jako kdybych rekl, ze nacpes listing do mapsource… a pak rozdelil listing po deseti znacich do nazvu mnoha bodu. Taky by to bylo na nic, a mohl bych argumentovat stejne debilne jako ty.
Trvam na tom, ze tohle neni listing v GPSce, je to chaby a nepouzitely pokus, jak ulozeni listingu do GPSky obejit. Osobne si i myslim, ze ten, kdo tohle vymyslel, moc nad prakticnosti nepremyslel.
A proč by se to nedalo používat? Je to stejný princip jako dělení hintu a nevím, co kačer přivítá více - jen část nápovědy nebo celou nápovědu (i když rozdělenou do více souborů). Asi nejen já se domnívám, že celou nápovědu:)
Aha, takze az nekde uvidim zoufalce s Vistou, jak stoji na jednom miste a pul hodiny zira do GPSky, tak budu vedet, ze jsi to ty a ctes si listing. Super, dobre ti tak! B)
Tak dneska je hlavně listing v gps čím dál zbytečnější, když zadání většiny multin se už dává do waypointů:) A většinu mysterek člověk stejně luští doma:/
Super
A nemáš prosím nějaký odkaz na návod pro talenty jako jsem já? Taže jako pro blondýny? ![]()
Pokad chces poradit s poiloaderem (nakonec, na strankach garminu je na nej navod), muzu to zkusit - viz me kontakty v profilu.
Poradte nekdo prosim. Mam dva gpx soubory, Poiloader a zkousim uz nejakou hodinu nasoukat body ze souboru do Vista HCx. Vzdy se jich par ulozi ve Vase POI body, ale v Bodech pro hledání nic. Kde delam chybu. Uz jsem chtel davno behat po keskach a ne sedet tady u pocitace. Diky moc za rychlou pomoc.
Pusto