Import waypointů z GeoGet do c:geo

Mám dotaz ohledně importu GPX, zkoušel jsem všechny formáty co nabízí Geoget, ale ani z jednoho se mi nenaiportují waypointy do c:geo.

Zkoušel jsem to i z originálního PQ a také nic.
První importuji soubor který obsahuje keše a jako druhý waypointy.

Dělám někde chybu, nebo to opravdu nelze?

Díky za radu

Pokud ti nejde ani originalni PQ, pak bude problem nekde uplne jinde. Opravdu to umi import PQ GPX? Jestli ne, pak to GPX musi byt asi v nejakem specialnim formatu.

a z Geocaching. com ti to jde? jestli jo tak problém je někde jinde. jestli ne tak pak C:geo to neumí…

C:geo to umí, krmím ho soubory gpx generované skrýšotlačem…

GPX ze skrysotlace neni standardni PQ! Otazka tedy zustava, funguje to nekomu s originalnim PQ?

viz. příspěvek od Brgul » ned 19. zář 2010 7:21:28
http://androidforum.cz/c-geo-geocaching-pro-android-t7209-30.html

Tim padem, pokud nejde ani originalni PQ, pak je problem asi nekde uplne jinde. :wink:

Díky za snahu, zatím se nenašel nikdo, kdo by potvrdil, že import waypointů proběhne. Počkám, až se ozve autor a pak tady dám info.

Dnes mi napsal autor, že waypointy opravdu importovat zatím nelze.

Počkáme je šikula, určitě to do této skvělé aplikace dodělá.

Tak to vypadá, že se v celé věci nic nepohnulo. Nebo se pletu? Co jsem teď zkoušel pár formátů, do kterých umí GG exportovat, tak to c:geo žádné waypointy nenachroustalo :frowning:

Pokud neumi c:geo importovat ani originalni PQ vcetne waypointu, places tady na uuuplne spatnem hrobe :wink:

No vypadá to tak… tak to se budu muset poohlídnout po jiné app, která to zvládne.

Locus?

Jj teď jsem to chtěl akorát zmínit – Locus zvládá import a navíc má pěkně provedenou provázanost s waypointy. Navíc ta super podpora off-line mapových podkladů. V terénu se ukáže… :slight_smile: