Ahoj.
Mám takový dotaz. V pravidlech, která se ukládají do keší, se píše: “Je-li z nějakého důvodu nutné tuto schránku odstranit, uvědomte nás, prosím.”
Už se někomu stalo, že jej někdo kontaktoval?
Peta
Ahoj.
Mám takový dotaz. V pravidlech, která se ukládají do keší, se píše: “Je-li z nějakého důvodu nutné tuto schránku odstranit, uvědomte nás, prosím.”
Už se někomu stalo, že jej někdo kontaktoval?
Peta
Me teda cache pouze beze slova ukradli…
Mě právě taky. Myslím, že odkaz na webové stránky není dostatečný, ale rozdávat svoje telefonní číslo nebo mail se mi nechce. A teď babo raď. ![]()
Riziko podnikani, kdyz to nekdo chce ukrast a znicit, udela to podle mne bez ohledu na mnozstvi kontaktu v cache.
Mne sa zda, ze v geocachingu je par veci iba z historickeho alebo formalneho hladiska.
Napr. keby to zalezalo na mne, nedaval by som dnu pravidla. Cache ma byt tak ukryta, aby ju nebolo mozne objavit nahodou. A ak pravidla, tak len po cesky (na Slovensku po slovensky).
Dalsia vec je kolonka na typ GPS v mnohych logbookoch - koho to dnes zaujima?
Me treba jo. Zrovna dneska me tahle kolonka pri nocnim nalezu v Sarce vylozene potesila. Ja bych to nechal, jak se komu libi. Kratky popis “co a jak” mi taky prijde velice pouzitelny.
Michal
Ja si tu kolonku se zajmem vzdy prohlednu ale nevyzaduju ji.
Já si teda vždy rád počtu, s jakými mašinkami běhají kolegové po lese. Ale věřím, že ne pro každého je tato informace důležitá. Je docela zajímevé, když si přečtu log a typ použité GPSr, jak jednoho mašinka navedla přímo k úkrytu a druhý běhal hodinu okolo a šipka jej honila i s aktivním EGNOSem po všech čertech. A nikdy jsem si nemyslel, kolik různých druhů a typů navigací existuje…
Ale hovořím jen za sebe.
Čauky