Integrovaná mapa a barvy ikon

Zobrazil jsem si pro tento stav seznamu GG->

mapu->

ve filtru zobrazení jsem si povolil zobrazit i nalezené, ale barvy ikon jsou všechny stejné. I když v tabulce pod mapou je v 1. sloupci nález zřejmě indikován.

Funguje to rozlišení barev ikon nalezené/nenalezené i pro waymarky?

Nevím, ale podle kodu jde o waymarky a tam si GG dle mého nehraje na nalezené/nenalezené v ikonkách atd.

Ano jde o waymarky. Dotaz bych nevznášel, kdybych si nevšiml, že v tabulce pod mapou je typ ‘Point’ a v legendě je i pro typ ‘point’ barevné rozlišení tří ikonek.
Ale chápu, že mám trochu zvláštní požadavky/očekávání ;). Stačí mi když mě někdo fundovaný řekne, že pro WM to barevné rozlišení není/nefunguje.

No jo, ale to barevne rozliseni je:

• normalni stav
  • mimo provoz
  • vlastni keska

Takze nikde se tam ikonkou nerozlisuje tvoje vlastni nalezena. Tedy ani u waymarku ne.

Jen takova filosoficka otazka - jaky ma smysl v mape zobrazovat nalezene veci (at jiz cache nebo WM)?

Nalezené keše potřebuji pro plánování založení keše a kontrolu kolizí…

sobikovi: v tom pripade ti snad nevadi to, ze nejsou rozliseny barvou na nalezene/nenalezene, ne? :slight_smile:

To HaLuMa: jasně, máš zase pravdu :). Já jsem si význam těch barev u ikonek blbě vyložil a ještě se mi to v hlavě pomíchalo s Geokukem. No, nejvyšší čas se přestat vrtat v programech a vyrazit do terénu :slight_smile:

To S474N: zobrazovat nalezené věci v mapě js strašně důležité - např. když chceš vysvětlit manželce, kde ses celý den flákal :D:D:D

ToRo61: v tom pripade si vylistuj pouze nalezene cache ten den a z nich dej vyexportovat Mapu a tam ji to ukaz. :wink:

Jj, resp. si nastavit/přepnout správné checkboxy ve Filtru ‘Found/Not found’.