Internetový magazín

Měli by jste zájem o internetový magazín o geocachingu, který by obsahoval soutěže o ubytování, outdoorové oblečení atd., reportáže, rozhovory aj.? Případně Váš zájem o redakční spolupráci s magazínem?

Myslím že by se to uživilo, ale bude to chtít velký nasazení…

Ja ani nahodou. Ubytovani, obleceni atd. nekdo musi venovat / sponzorovat, zadna firma to nedela jenom z lasky k nam, to znamena spousty reklamy a komerce. Ja uz ji mam vsude okolo dost. Jsem moc rad, ze GC se zatim jaks taks vyhyba. Dekuji nechci.

Magazíny sou, jakýkoli forkování je naprd.

Ja v tom problem nevidim, reklama je i zde na strankach gc.cz a nikomu nevadi. Jen se nesmi psat o blbostech typu geokombajn tady a tamhle.

Myslím, že to, co potřebujeme ke hře, máme. Ostatní je balast, z mého pohledu spíše škodlivý. Další příliv komerce - což je tento počin - se mi hnusí.

Nápad je to dobrý, byl bych ochoten spolupracovat, ale ne, že bych u toho seděl každý večer. Třeba, kdybych měl 2x, 3x do měsíce něco zjistit, nic bych proti tomu neměl, ba naopak.

P.S. Kdyby jsi se do toho chtěl vrhnout, napiš mi přes soukromou zprávu.

Já osobně ne. Souhlasím se zmijovkářem, vše co potřebuji najdu na gc.com a gc.cz

A nebylo by lepší spolupracovat s gc.cz a oživit to tady?

Ne. Stačí GC com. a GC cz. Souhlasím s tím co napsal Zmijovkář.

Nebo s poklady.com :wink:

To už tady bylo, jakysi GEOLAND. Ted uz o tom nikdo nevi a na jejich webu je trojan. Pochybuju, že další časopis by dopadl lépe…

Poklady.com jsou sice dobré ale málo aktualizované a "bez ladu a skladu".

Máš v plánu tvořit aktivitu. Pak nechápu argument o slabé aktualizaci, když bys to plnil ty.

Nevidím v tom žádný přínos.