invisibleshield pro 60CSx

http://shop.geocachingshop.eu/index.php?main_page=product_info&products_id=427

kupoval jste někdo tohle pro 60Csx ? je to ok ??

Pouzivame vic jak pul roku a je to perfektni. Podle popisu na GCS je to presne ono. Nam to doslo z USA. Urcite to bude stejne.

Hm, vypada to dobre az na tu cenu. V Picodasu jsem si chtel koupit folii na displej, kdyz jsem tam kupoval GPS a dali mi k tomu kus folie zadarmo, jen jsem si ho pristrihl (ten kus :)). A kdyz jsem nedavno kupoval folii na displej mobilu, zdalo se mi 100,- hodne a to byly dva kusy. Co zkusit spis koupit nejakou folii na PDA/mobil a upravit? Mohlo by to vyjit levneji..

Jen pro zajimavost, vymena skla na 60ku me stala 500,- Kc. Myslim, ze za tuhle cenu (289,-) tu folii nema smysl kupovat.

ja prave měl folii za 99,- , nejlevnější co jsem sehnal, nebylo přes ní moc dobře vidět a teď se ještě začla odlepovat , tak sem si řek že zkusím to co jsem před tím kvůli ceně zavrh …

Já když v picodasu chtěl fólii k právě koupené GPS, tak mi tvrdili, že to je zbytečný a že ten displej je na to dělanej a že ta GPS bude zastaralá stejně dřív, než si to podrápu :). Je fakt, že mám dotykovej displej (Nuvi350) a za půl roku používání viditelně poškrábaný není.

Ja si nedavno na Robinsonu Crusoeovi poridil nepekne skrabance na displeji 60ky, vbehla mi do cesty skala a ja ji strejchnul. No, nastesti tam byla ta folie..ale uz jsem se bal, ze to slo az skrz, skrabance jsou pekne hluboky. Takze folie levna nebo draha to je fuk, hlavne at tam nejaka je :wink:

Když už jsme u GPS 60CSx, používáte na ni nějaké pouzdro, nebo ji jen strčíte do kypsy a jdete?

V akci ji mam na belt-clipu na popruhu batohu, ale jinak ji volne hazim do kapsy, mene casto do kapsy bundy, vetsinou do kapsy batohu. Pochopitelne se snazim nedavaj ji zrovna vedle klicu, ale jinak se vali pohromade s mobilem, baterkama atd…
Ani skrabanecek. Myslim, ze ani ty klice by sklo neskrably, je hodne odolny… Takze jedinej, za to hlubokej, skrabanec mam z nestastne chvilky nepozornosti, kdy se pristroj na odlozenem batohu nejak blbe svezl a sjel kousek sklickem po skale. Mezi ruznymi zrnky v zule se holt vzdycky najde nejake, ktere je tvrdsi, nez to sklo…