Tak dneska už jde nainstalovat neoficiálně OS 4. Musím říct, že je to příjemné vylepšení…
Pro geocaching to na iPhone 3GS a výš má výhodu multitaskingu, takže lze mít spuštěno víc aplikací na geocaching v terénu (geocaching, GPS MotionX a Geocaching Toolkit).
Hele, on iShit už má multitasking? Konečně se iPhone přibližuje kvalitou k ostatním. A to mi ještě celkem nedávno jeden applista tvrdil, že apple příznivci multitasking prostě nepotřebuji.
Drtí konkurenci v jednoduchosti, spolehlivosti a stylu. iPhone mám přes rok a ještě jsem nezažil, že by nějaká aplikace nefungovala, zatuhnul nebo něco nezvládnul… No a jinak, poslouchat muziku a dělat cokoliv jiného jde zcela bez problémů. A když ti jde o tohle, tak právě to je jedna z fajnově vyřešených věcí. Měl jsem před tím několik telefonů, ale když jsem poslouchal hudbu a někdo zavolal, tak se sekla hudba a zvonění řvalo do sluchátek na plný koule… iPhone zvolna zmírní zvuk z hudby a plynule přejde do vyzvánění… a po ukončení hovoru zase stejně plynule přejde do muziky…
Michalowic: nechapes to z jednoho prosteho duvodu, protoze o tom proste nic nevis. Jinak bys vedel, ze on proste a jednoduse ten multitasking ma, jenom to nekteri jedinci porad neumi/nechteji pochopit. Vsechno, to co si napsal samozrejme umi, takze clovek muze na pozadi poslouchat oblibene skladby a pri tom treba datlovat SMS nebo prohlizet web - ci si cokoliv z webu zkopirovat pres Copy/Paste (to prece taky nema, ne? ) treba do Poznamek nebo do te SMS. Jenze to by si ho clovek musel vyzkouset a overit a az potom hodnotit a ne dat na kecy "samozvanych" profesionalu, kteri ho videli maximalne ve vitrine.
No na iPhone nedam dopustit, ale je fakt, ze docela dost lidi tvrdi, ze neumi to ci ono. Je pak hezky pohled na jejich pokleslou celist, kdyz ukazu, ze proste umi. V kombinaci s OtterBox Defender a solarnim panelem je to neprekonatelny pristroj i pro outdoor. Jedine co mi zatim chybi je nejaka aplikace na wherigo.
BTW nevite jaka dalsi vylepseni prinese OS4?
No Oregon jsem pravda netestoval, ale iPhone ano - a to jak v lese tak v zahranici. Nebyl problem ani s jednim. IMO je to spis o oblasti kam se dostanes. Kdyz uz prestal iPhone spolupracovat, tak mel problemy i Garmin Vista HCx…