Vysel update!
Apptrackr zatim mlci
![]()
Může mě někdo říct co opravili?
Bug s google mapama stále přetrvává! Fakt nechápu ![]()
Listing se už zoomuje, tak že je čitelný.
Na Google Maps je vidět pozice, ale není tam linka k bodu navigace (píší že na tom ještě pracují).
Vylepšen (opraven) zoom na Bing mapách.
VERSION 4.0.1
-Bing Maps zoom level now matches what it used to be.
-iPad now shows the compass button on map if it has an electronic compass available.
-We fixed the dates which were showing up as blank on iPhone OS 4.0.
-Geocache descriptions now scale to fit the page, and can be zoomed in on if needed.
-If location services are disabled, the main search screen now indicates this and explains how to turn them on.
-Improved performance of Pocket Query download.
-Photos can now be accessed from a Pocket Query geocache’s details screen.
Ok, dík tak aspoň něco ![]()
Třikrát hurá - pogram mi krom jiného běhá asi tak 2x rychleji než předtím, to bylo utrpení.
Už jsem uvažoval, že když to tak domrvili tak o důvod víc přemluvit GEOmámu aby dovolila investici do nějakýho Oregona po kterým stejně pošilhávám. Jelikož jsem si musel k iPhounovi koupit pouzdro za 1500 kachlí s 2300 mAh baterkou jinak bych v terénu nevydržel déle prptože ho používám i na pěší výlety když občas někde zakufrujem v lese ![]()
Jakub_GEO: Oregona rozhodne doporucuji, sam mam nekdy od listopadu 2009 O550 a rozhodne uz nechapu, jak nekdo muze lovit s iP. ![]()
Já zas doporučuju Dakotku
Těším se až vyrazím na lov…
Snøw: na zaklade puldenni zkusenosti neco doporucujes? Tomu teda rikam byt dost "strelec".
ma pouze radost z nove GPS, ale i tak jsem neodolal a porovnal se svou O550 a jsem rad ze ji mam. Netroufam si nic doporucovat.
Ano… Dneska sem jí prubnul v terenu a otestoval s Oregonem (ke kterému mám přístup dlouho) a zjistil jsem jen rozdíl v tom, že Dakota je menší, neumí prohlížet obrázky a Werigo kešky. To je vše. (Kvalitu displaye nezmiňuji naschvál, stejně je to v mapách jedno tak na co mít několikatisícovou hloubku barev…) No uvidím sám, ale i za pár týdnu svůj názor určitě nezměním ![]()
Ono nejde o hloubku, ale o velikost a rozlišení… i to Oregonní je víceméně pořád málo.
Jasné, málokdo řeší plán cesty v terénu, ale když je potřeba to nouzově vyřešit, tak je to zlo.
Jak píšeš. I u Oregona je to málo… A na druhou stranu s sebou tahat větší krávu… Nechtěl bych.
Dakotu mám od Vánoc 2009 a iP beru jen jako zálohu. Dakotka nemá chybu a na rozdíl od Oregona je malá a přítulná do ruky. B)
Když se člověk oprostí od hodnocení displeje, pak určitě Dakota 20 vede v poměru cena/výkon…
sobikovi: to je jako by ses chtel odprostit u fotoaparatu od toho jak foti. Zrovna u turisticke navigace je displej jednim z hlavnim prvku.
Porovnával jsem Dakotu s Oregonem… Ano, oregon má samozřejmě lepší display, větší, menší body, větší barevnou hloubku, ale ve výsledku je blbě čitelná na slunci… Prostě to tak hrozné opravdu není a pro běžné použití (turistiku) je to naprosto dostačující! Ale je to každého věc co komu stačí. Mě se oregon zdá moc velkej a dakotka se mě akorát vleze do ruky, ale jak říkám: každej má jinej vkus…
že já se o něčem takové zmiňoval … ![]()
akorát se rozpoutá flame …prrr "kluci"
než nám to mod utne, od toho tu jsou jiná vlákna.
Já to beru, ale co je hlavní parametr? Ano, Dakota má dispalej menší, ale to je všechno. Jinak si myslím, že je vše srovnatelné a jsou to spíš osobní názory, než realita. Když to jde, doporučuji každému vzít si do ruky oba přístroje a porovnat… Pro toho,kdo přechází z mobilu na Garmina je to příjemná změna k lepšímu…
sobikovi + Snow: ale tak samozrejme panove, ze ma Dakota mensi displeja a to je proste fakt. Kazdy si samozrejme musi zodpovedet, jestli mu o neco mensi pristroj stoji za to, ze nekde v terenu/v lese neuvidi vsechny vrstevnice nebo se tam uzoomuje ci uposunuje k smrti. Co se me tyce, tak bych to rozliseni displeje "zkousnul" i u Oregona totiz jeste vetsi. Sam totiz pouzivam 4 horni informacni panely a tak v realu vidim pouze 2/3 z mapy. Tyhle panely mit pustene na Dakote, tak nevidim nic.
Tak dneska jsem společně s Dakotou a iPhonem lovil v Pražské Šárce.
Tedy musím říct, že mám štěstí, že jsem si tu Dakotu koupil. Nevím čím to bylo způsobeno, ale z půlky času co sem na odlovu ztrávil mě aplikace v iP blbla, zasekávala se (místo mapky mě to například ukazovalo jen černou obrazovku… Kompas se vůbec nehýbal, ale odpočítávaly se metry ke kešce…) nevím čím to je, ale dříve ve verzi 4 sem problém neměl. Nestalo se vám něco podobného? I reinstal nepomohl. Je možné, že to bylo způsobeno horším signálem, ale dříve se mapy prostě déle načítaly a ne zčernaly…