LudaV promine ale at se lidi mrknou co je mezi nami za sociály.:@:@
Tak to je opravdu masakr. To neni ani tak social, jako spis asocial.
mm slova se hledaj těžko
asi neměl nic jiného na trade ![]()
a ted vážně… to nemohl být kačer ale mudl… nebo jsem idealista a takovýto kačeři existují, co "kakají" do kešek?? :o
To je klasicke DNF - proste hovno nasel ![]()
poprskal jsem si monitor… ![]()
No, tak tohle jsem bohužel už zažil na vlasntí kešce. A ani ten logbook nezůstal, tenkrát bylo uvnitř jen to lejno! Ono tu keška Smržovská kaplička [cache]GC198K3[/cache] má do teď smůlu na idioty, protože bych si tipnul, že je snad nejčastěji vykrádaná… A to i přestože jsou finální krabičky v lese nebo na kraji lesa min. 100 m od nejbližších domů v různých klasických úkrytech… Takže tam mi to dělá opravdu nějaký idiot, nejspíše stejně jako u sousední kešky v lese asi 1 km vedle.
Bohužel jsem se už asi smířil s tím, že tu svou kešku budu muset tak jednou měsíčně obnovovat právě kvůli takovým kreténům… ![]()
Já nevím,nebuďme hned hrr.Možná se mu něco líbilo a neměl u sebe zrovna nic na výměnu.Nu,alepsoň víme,že zácpou rozhodně netrpí ![]()
Takovou vec dela nejaky blbounek na Slovensku na kesich v Trencine a okoli. Bylo tam kvuli tomu disable vic jak 10 kesi (skoro 10 stale je, pro jistotu). Clovek nechape co je to za lidi, ze jsou neceho takovyho schopny. Chorobny mozky asi
No koukám že se čím dál častěji rozjíždí nová hra FEKALCACHING.
JInak je to fakt hnus.
!!! NECHÁPU !!!
Mudla to určitě nebyl. Mudla by tu kešku vykradl či ukradl úplně. Dal bych krk za to, že tohle udělal kačer. Autor ho asi nečím naštval. Je to hnus. Najít takovou keš, tak ještě do ní přidám obsah svýho žaludku… ![]()
mike007: no a kdybys dal IN, tak co by sis vzal OUT? ![]()
S474N: Nic. V těch keších je beztak h**no ![]()
Hmmm, vys..r se do keše, vopradu paráda.:@
Taky v moji GC1PFT7
se naslo lejno. Trentokrat kravske, ani logbook nezbyl.
njn, lidi jsou různý :o(
Koukej na to z té lepší stránky, tady bylo naprosto jasné, že je to hovno a nikoho to nemohlo zmást :o)
Mě se v Holicích stalo, že jsem si sáhnul do kelímku (v kelímku se původně vyskytovala keš) kam pravidelně a asi úmyslně chodili dělníci z vedlejší stavby na malou :o)))
V Polsku se zas Maaacovi stalo, že si do krabičky v nadšení sáhnul pro logbook v domění, že ta trocha hnědého na dně je jen hlína…nebyla no :o)))
No ještě bych pochopil, kdyby se nějakému turistovi chtělo v lese na velkou a nevědomky by to vyklopil na dobře zamaskovaný úkryt. Ale když si představím, že někdo musí keš vyndat, vykonat dílo zkázy (s přesností), zase to zaklapnout,zandat a schovat…Napadá mě tak akorát banda puberťáků, či jiných blbců, co na keš zrovna natrefí a přijde jim to jako velká sranda (doslova) a nebo nějaká atrapa kačera, co z rozličných důvodů má potřebu kazit hru. Já jsem v těhle věcech trochu nekompromisní-asi bych mu v tom vymáchal úsměv… a jen bych mu k tomu dodal, že se má h…o co do toho s..t slušným lidem…
Bohužel si musíme zvyknout, že i mezi námi jsou taková individua… stejně jako v jiných oblastech života:( Můžeme si jen přát, aby se něco takového stávalo opravdu výjimečně:@
Dámy a pánové, to je opravdu hnus ! :o
Je to síla. Od teď budu raději zakládat jen mikronky! ![]()
btw: To je tak velký, že to snad ani nemůže bejt lidský, ne?